Acun Ilıcalı duyurdu! Hull City'nin yeni transferi Pique...

Özgür Koç
01.03.2024 - 12:48 | Son Güncellenme: 01.03.2024 - 14:32

Acun Ilıcalı, Barcelona ve İspanya Milli Takımı’nın efsane futbolcularından Gerard Pique'yi İstanbul’daki ofisinde konuk etti. Detaylar haberimizde...

Acun Ilıcalı duyurdu! Hull City'nin yeni transferi Pique...

AJANSSPOR - HABER

İngiltere Championship ekibi Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, İstanbul'da ünlü bir konuğu vardı. Ilıcalı, İspanya ve dünya futbolunun efsane isimlerinden Gerard Pique'yi ofisinde ağırladı.

Hull City'nin yeni taraftarı Pique

Buluşmada Pique'ye Hull City forması hediye eden Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Taraftar kitlemize yeni transferimiz, ailemize hoş geldin” ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
A. Demirspor'dan opsiyonu kullanmamalarını istedi! İşte Emre Akbaba'nın yeni adresi..
Habere Git

2022'de kariyerini noktaladı

Barcelona altyapısından yetiştikten sonra profesyonel kariyerine Manchester United'da başlayan Pique, bir sezon La Liga ekibi Real Zaragoza'da forma giydi. 2008'de İngiliz ekibinden 5 milyon Euro karşılığında Barcelona'ya transfer olan İspanyol savunmacı, katalan ekibinin formasını yaklaşık 14 sezon terletti.

İspanyol ekibiyle sayısız başarısı kazanan Gerrad Pique, Barcelona ve Manchester United formalarıyla Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kazanarak, UEFA Şampiyonlar Ligi'ni iki yıl üst üste farklı takımlarla kazanan dört futbolcudan biri olarak tarihe geçti. 

Pique ayrıca İspanya Milli Takımı'nda 102 kez forma giymiş, 2010 Dünya Kupası'nı ve Euro 2012'yi kazanan boğaların önemli bir parçası olmuştu. 

37 yaşındaki efsane, 5 Kasım 2022 tarihinde oynanan Barcelona - UD Almería maçı sonrası aktif futbol kariyerini sonlandırmıştı.

Futbola döneceğini açıklamıştı

İspanyol efsane, sosyal medya platformu X hesabından 9 Ocak 2024'te yaptığı açıklamada "Yeni bir yıl ve dikkatlice düşündükten sonra futbola dönmeye karar verdim. Futbolu çok özlüyorum. Bu sefer oyuncu olarak geri dönmeyeceğim. Teknik direktör olarak döneceğim. Hafta sonunda daha detaylı bilgi paylaşacağım" ifadelerini kullanmıştı.

İlgini Çekebilir
Mahkemeden tazminat kararı çıktı! Wanda Nara ve Mauro Icardi...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler