Acun Ilıcalı Fortuna Sittard'ı bıraktı, yeni projesini açıkladı

İsa Kethüda
26.04.2021 - 16:32 | Son Güncellenme: 26.04.2021 - 16:57

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Hollanda Ligi ekiplerinden Fortuna Sittard ile ortaklığını sonlandırdığını ve İngiltere'den bir takımla yola devam edeceğini açıkladı.

Acun Ilıcalı Fortuna Sittard'ı bıraktı, yeni projesini açıkladı

AJANSSPOR-HABER

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Hollanda Ligi takımlarından Fortuna Sittard ile ortaklığını sonlandırdığını açıkladı. 

" Fortuna Sittard'a veda ediyoruz"

Ayrılığı sosyal medya hesabından duyurcan Acun Ilıcalı, "Futbol yatırımlarımıza İngiltere liginden bir kulüp alarak devam etmek istiyoruz. Güzel başarılar yaşadığımız Fortuna Sittard'a veda ediyoruz. Alt sıralarda dahil olduğumuz bu güzel kulübü iyi yerlere getirdiğimizi düşünüyorum. Kulüpteki güzel insanlara başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. 

Anlaşmazlıklar yaşandı

Hürriyet'te yer alan habere göre; Fortuna Sittard'ın Eredivisie'ye çıkmasında pay sahibi olan Acun Ilıcalı'nın, kulübü yönetme konusunda çıkan anlaşmazlıklardan dolayı böyle bir karar aldığı belirtildi.

Işıtan Gün: "Bu ayrılık kulübü olumsuz yönde etkilemeyecek"

Voetbal International'in haberine göre ise; Ilıcalı, geçtiğimiz dönemde yapılan transferlerin karşılığını da kulüpten istedi. Fortuna Sittard başkanı Işıtan Gün de ayrılık iddialarını doğruladı. Görüşmelerin pozitif bir atmosferde gerçekleştiğini ifade eden Gün, "Acun Ilıcalı'yı yıllardır tanıyorum. Bu ayrılık kulübü olumsuz yönde etkilemeyecek. Mevcut konumumuza bağımsız şekilde geldik. Ayrılsak da bu hoş olmayan şekilde olmayacak" şeklinde bir demeç verdi.

Haberde Acun Ilıcalı'nın birçok konuda kulüple ilgili kararları kendisinin vermek istediği ve bu durumun de anlaşmazlıkları beraberinde getirdiği vurgulandı. Fikir ayrılıklarının ardından Ilıcalı'nın bu ortaklığı bitirmek istediği ve hisselerini satmak için görüşmeler yaptığı öne sürüldü.

Senin için hazırladığımız haberler