Acun Ilıcalı, Kolombiyalı yıldızı bitirdi!

09.09.2024 - 21:34 | Son Güncellenme: 09.09.2024 - 21:40

Transfer haberleri. İngiltere Championship takımlarından Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, son olarak Brighton forması giyen Steven Alzate ile anlaştı.

Acun Ilıcalı, Kolombiyalı yıldızı bitirdi!

AJANSSPOR HABER

İngiltere Championship ekiplerinden Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, son olarak Brighton forması giyen ve serbest statüde yer alan Steven Alzate ile anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Alzate ile 2 yıllık sözleşme imzalandı

Kulüpten yapılan açıklamada, 26 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

"Burada olmaktan dolayı çok mutluyum"

İmza sonrası bir açıklama yapan Alzate, "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Eski takım arkadaşlarım burada oynadı - Noah Ohio ve Aaron Connolly. Ve bana iyi şeyler söylediler. Brighton'dan Ryan Longman ve Carl Rushworth'u ve milli takımdan Gustavo Puerta'yı da tanıyorum.

"Sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum"

Burada hiç oynamadım ve sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum. İlk dakikalarımı almak, oynamak, birkaç galibiyet almak ve umarım birkaç gol ve asist katkıda bulunmak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

Brighton & Hove Albion performansı

Brighton & Hove Albion ile 51 karşılaşmaya çıkan Kolombiyalı futbolcu 3 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Forma giydiği takımlar

Steven Alzate Brighton dışında Leyton Orient, Swindon Town ve Standard Liege formalarını da giydi. Kolombiya Milli Takımı'nda da görev alan merkez orta saha oyuncusu, çıktığı 7 karşılaşmada 318 dakika sahada kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler