Doğukan Sinik, Hull City İle Prensipte Anlaştı! İşte Anlaşmanın Detayları

Salim Manav
06.07.2022 - 10:00 | Son Güncellenme: 06.07.2022 - 10:33

Antalyaspor, milli yıldızı Doğukan Sinik’in transferi için Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship takımlarından Hull City ile anlaşma sağladı. Detaylar haberimizde...

Doğukan Sinik, Hull City İle Prensipte Anlaştı! İşte Anlaşmanın Detayları

KORAY GEÇGEL - AJANSSPOR

Geçen sezon gösterdiği performansla A Milli Takım’a kadar yükselen ve pek çok takımın takibine giren Doğukan Sinik, adım adım İngiltere’ye gidiyor. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship takımlarından Hull City ile genç futbolcunun satışı için söz kesen Antalyaspor, transferin gerçekleşmesi halinde tarihinin en yüksek bonservis gelirini elde edecek.

Bonservisi 4 milyon Euro

Transfer görüşmelerini 6 milyon Euro'dan açan Antalyaspor’un, yapılan pazarlıkların ardından 4 milyon Euro'da anlaşma sağladığı öğrenildi. 56 yıllık tarihinde en yüksek bedelle futbolcu satışını İsmail Aissati ile yapan Akrep, Faslı futbolcuyu Rus takımlarından Terek Grozny’ye 3.3 milyon Euro karşılığında göndermişti.

Fenerbahçe'den 6 milyon Euro istenmişti

Antalyaspor, Doğukan Sinik için girişimde bulunan Fenerbahçe’den de 6 milyon Euro istemişti. Başkan Ali Koç’un bizzat ilgilendiği ve ilk etapta futbolcu + para teklifini reddeden Kırmızı-Beyazlıların 6 milyon Euro talebinin ardından İstanbul ekibi geri çekilmiş ve transferi beklemeye almıştı.

1.5 milyon Euro kazanacak

Doğukan Sinik, Hull City’ye transferinin ardından ciddi bir gelirin de sahibi olacak. İngiliz ekibiyle sözleşmeye imza atması beklenen başarılı futbolcunun, yıllık 1.5 milyon Euro'da anlaşma sağladığı öğrenildi.

Transferde düğünde bitti

Doğukan Sinik ile Hull City anlaşması, Antalyaspor’un eski Başkanı Ali Şafak Öztürk’ün düğününde yapıldı. Hull City’nin sahibi Acun Ilıcalı’nın da katıldığı düğünde Doğukan Sinik ve Antalyaspor Kulübü ile yapılan görüşmelerin ardından prensip anlaşmasının sağlandığı ve sonrasındaki detayların görüşülerek imza aşamasına gelindiği öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler