Acun Ilıcalı, o gazeteciyi topa tuttu: Başkanla hakkımda hayali…

27.06.2021 - 20:07 | Son Güncellenme: 27.06.2021 - 21:07

Son dakika haberleri... TV8'in sahibi ve Fenerbahçe üyesi Acun Ilıcalı, gazeteci Sercan Hamzaoğlu'nu sosyal medyada eleştirdi. İşte detaylar...

Acun Ilıcalı, o gazeteciyi topa tuttu: Başkanla hakkımda hayali…

AJANSSPOR - HABER

 

Ünlü iş insanı Acun Ilıcalı, sosyal medya üzerinden Sözcü Gazetesi muhabiri Sercan Hamzaoğlu'nu eleştirdi. Ilıcalı, Hamzaoğlu'nun paylaştığı bir açıklama metnine: "Yalan haber yaptığına bizzat şahidim..." yorumunu düştü. 

"Haber değeri taşıdığına inandığım bir şey varsa..."

Sercan Hamzaoğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı uzun açıklama metninde; Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un "Edin Dzeko" çıkışına cevap verdi.

 

Başkan Koç, Dzeko iddialarını yalanlayarak: "Edin Dzeko diye bir golcü var. Adamın biri çıktı, Fenerbahçe aldı dedi. O adamı iyi takip edin. O adamın kimlerle irtibat kurduğunu daha iyi anlarsınız." şeklinde konuşmuştu.

Sercan Hamzaoğlu da Başkan Koç'un "üstü kapalı" göndermesini üstlenerek: "Bir gazeteci olarak haber yapmaya devam edeceğim. Bu haberleri yaparken de her kesimden insanla konuşacağım. Haber değeri taşıdığına inandığım bir şey varsa bunu kamuoyu ile paylaşırım" dedi. 

Ilıcalı: "Sahte beklenti yaratırsan..."

Acun Ilıcalı, Sercan Hamzaoğlu'nun bu paylaşımına: "Haber yapıyorum şemsiyesi altında sahte beklenti yaratırsan, fitne sokarsan bunları yaşaman normal. Geçenlerde başkanla aramda geçen hayali bir konuşma uydurmuştun, yalan haber yaptığına bizzat şahidim." yorumunu yaptı. 
 
 

Ne olmuştu?

Sözcü Gazetesi'nden Sercan Hamzaoğlu, Fenerbahçe içinde Ali Koç'la Acun Ilıcalı arasında bir gerilim olduğunu, bu gerilimin Mesut Özil transferinden sonra iyice ayyuka çıktığını ileri sürmüştü.

 

Haberde, Alanya deplasmanına özel uçağıyla giden Ali Koç, sakatlığı bulunan Mesut Özil'le ilgili "Acaba oynar mı?" diye sordu. Ilıcalı'nın verdiği "Oynayacak, ben konuştum" yanıtına sinirlenen Koç'un, "Ben bilmiyorum sen nereden biliyorsun Acun? Bu kulüp için çok çaba harcıyorsun çok şeyler yaptın ama bu kadar takımın içinde olmanı doğru bulmuyorum" çıkışını yaptığı iddia edildi.

Senin için hazırladığımız haberler