Acun Ilıcalı: "Ozan Tufan için 3 Milyon Euro Bonservis Bedeli Ödedik"

İsa Kethüda
04.07.2022 - 14:18 | Son Güncellenme: 04.07.2022 - 17:36

İngiltere Championship ekibi Hull City'nin sahibi ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, transfer ve gündeme dair açıklamalar yaptı. İşte Ilıcalı'nın açıklamaları.

Acun Ilıcalı: "Ozan Tufan için 3 Milyon Euro Bonservis Bedeli Ödedik"

AJANSSPOR-HABER

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Ahmet Ercanlar'ın moderatörlüğünü yaptığı Sansürsüz Futbol programında açıklamalarda bulundu.

"Ozan Tufan için 3 milyon Euro bonservis bedeli ödedik"

Ilıcalı, "Ozan Tufan için 3 milyon Euro bonservis bedeli ödedik. Ozan Tufan çok yetenekli ve karakterli oyuncu. Ozan Tufan'dan Fatih Terim, Sergen Yalçın ve Emre Belözoğlu vazgeçmedi, bu benim için yeterli. Allahyar ve Ozan'ın transferinde Mirsad Türkcan var, ona da teşekkür ediyorum.

"Mesut Özil'le ilgili hayal kırıklığı yaşıyoruz"

Mesut Özil'le ilgili hayal kırıklığı yaşıyoruz. Bu hikaye böyle olmamalıydı. Mesut'un hocalarla ilgili problemi yok. Erol Hoca, Emre Hoca, ile problem yaşamadı. Vitor Pereira tasvip etmediğim bir hoca. Bir demecimde 'Bu hoca değil' demiştim. Pereira, daha önce Nani ve Robin van Persie ile problem yaşadı, Mesut'la da aynı problemleri yaşadı.

"Ali Koç da çok büyük fedakarlık yaptı"

Bir dünya yıldızı geldi, öyle ya da böyle istenilen katkıyı sağlayamadı. Başkanımız Ali Koç da çok büyük fedakarlık yaptı. Gelinen noktada bir yol ayrılığı gözüküyor.

"Mesut Özil'in kolaylık sağlayacağını düşünüyorum"

Mesut Özil'i iyi tanıyan birisiyim, çok iyi bir Fenerbahçeli. Ayrılık sürecinde Mesut Özil'in kolaylık sağlayacağını düşünüyorum.

"Ciddi yatırımlar yapacağız"

TV 8.5'u içinde sporun fazla olduğu bir kanal yapacağız. Ciddi yatırımlar yapacağız. TV 8.5'ta isim değişikliği de yapacağız. Şansal Büyüka benim abim, bir şey yapacağım zaman ilk danışacağım insan. Çok önemli kişilerin olduğu 2 program yapacağız. Süper Lig özetleri de kanalımızda olacak.

"Geçtiğimiz sezon Babel'i transfer edecektik"

Geçtiğimiz sezon Babel'i transfer edecektik ancak o dönem göreve gelen Torrent Babel'e kendisini oynatacağını söylemiş; o yüzden transfer olmadı. Bana diyorlar; 'Hep Türkiye'den oyuncu alıyor' burası bir nimet. Türkiye'de iki avantajımız var; birincisi yöneticileri tanıyoruz, yöneticiler de biz de kazanacağız. İkincisi de biz bu oyuncuları yakından tanıyoruz.

"Play-Off finali dünyanın en pahalı finali"

Hull City'de hepimiz ilk 6'ya kalmak. Biliyorsunuz Play-Off finali dünyanın en pahalı finali.

"Mesut Özil'i Hull City'ye transfer etmek isterim

Mesut Özil'i Hull City'ye transfer etmek isterim ancak kendisi Türkiye'de kariyerine devam edecek. Şota'yı neden seçtim? Şota, Türkiye'de Trabzonspor dışında Kasımpaşa ve Kayserispor'u çalıştırdı, bu iki takım İngiltere'de Hull City'nin ayarında bu iki takım da Avrupa'ya gitti.

Eyüpspor sözleri

Eyüpspor'a yatırım yapmayı düşünmüyorum.

"Trabzonspor'dan bir oyuncuyu istedim"

Trabzonspor'dan bir oyuncuyu (Berat Özdemir) transfer etmek istedim, Abdullah Avcı ile konuştum. Oyuncuya ihtiyacı olduğunu ve kullanacağını söylediği için transfer gerçekleşmedi" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler