Acun Ilıcalı sinyali vermişti! Fenerbahçe bir transferi daha bitirdi

30.08.2024 - 00:26 | Son Güncellenme: 30.08.2024 - 00:31

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, Fiorentina'da forma giyen Faslı yıldız Sofyan Amrabat transferinde mutlu sona ulaştı. İşte detaylar.

Acun Ilıcalı sinyali vermişti! Fenerbahçe bir transferi daha bitirdi

AJANSSPOR-HABER

Youssef En-Nesyri, Cenk Tosun, Allan Saint-Maximin, Çağlar Söyüncü, Oğuz Aydın ve Levent Mercan'ı kadrosuna katan Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, bir transferi daha bitirmek üzere.

Sofyan Amrabat ile anlaşma sağlandı

Sports Digitale'da yer alan habere göre; Sarı-Lacivertli ekip, İtalya Serie A'da forma giyen ön libero oyuncusu Sofyan Amrabat ile anlaşmaya vardı.

Zorunlu satın alma opsiyonu mevcut

Anlaşmaya göre Fenerbahçe, Faslı yıldızı 13 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonuyla kadrosuna kattı.

Acun Ilıcalı sinyali vermişti

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile Amrabat müjdesini vermişti. Ilıcalı açıklamasında, "Sofyan Amrabat transferinde 1 yıl kiralık, sezon sonu satın alma opsiyonlu teklif yaptık. Çok rakamlara girmek istemiyorum. Biz bir yandan Fenerbahçe'yi de düşünmek zorundayız" ifadelerini kullanmıştı.

Forma giydiği takımlar

Faslı yıldız Sofyan Amrabat, bu sezon Fiorentina ile 3 maça çıktı. Ön libero oyuncusu daha önce Utrecht, Verona, Feyenoord, Club Brugge ve Manchester United formalarını da giydi.

Milli Takım kariyeri

Fas Milli Takımı'nda da oynayan başarılı futbolcu, görev aldığı 57 karşılaşmada 2 asist yaparken 10 sarı, 1 kırmızı kart gördü ve 4.357 dakika sahada kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler