Acun Ilıcalı, Süper Lig'den transferi resmen açıkladı

20.05.2022 - 08:30 | Son Güncellenme: 20.05.2022 - 08:49

Championship ekibi Hull City'nin sahibi ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Süper Lig'den transfer etmeye çok yakın oldukları ismi açıkladı. Detaylar haberimizde...

Acun Ilıcalı, Süper Lig'den transferi resmen açıkladı

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Hull City Başkan Yardımcısı Tan Kesler ile birlikte transfer süreci ve kulübün durumu hakkında basın toplantısı düzenledi. Championship ekibinin patronu, Süper Lig'den yapacağı ilk transferi resmen açıkladı. 

Taraftarlar için özel hamle

Skorer'de yer alan habere göre; Hull City taraftar grubuyla ilgili konuşan Acun Ilıcalı, taraftarları kuzey tribününe çekmeye hazırlandıklarını duyurdu. Acun Ilıcalı, gelecek sezondan itibaren 10 yaş ve altı çocuk taraftarların, bir yetişkin eşliğinde takımın maçlarını ücretsiz izleyebileceğini açıkladı.

 

Honeyman'ın opsiyonu zorunlu olarak kullanıldı

Hull City Başkan Yardımcısı Tan Kesler de Acun Ilıcalı'nın yanında sorulara cevap verdi. Tan Kesler, George Honeyman'ın sözleşmesinde yer alan opsiyonu zorunlu olarak kullandıklarını belirtti. Oyuncuyla görüşmelerinin devam ettiğini belirten Tan Kesler, daha uzun bir anlaşma yapmak istediklerini ifade etti.

İlgini Çekebilir
Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe'yi yıkan haber!
Habere Git

Ilıcalı: Traore transferi neredeyse bitti

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, gelecek sezon için ilk transferi Süper Lig'den yapmaya hazırlanıyor. Hatayspor forması giyen Adama Traore ile anlaşma aşamasında olduklarını belirten Acun Ilıcalı, 'Neredeyse bitti' ifadesini kullanırken ayrıca 4 futbolcuyla görüştüklerini duyurdu.

 

26 yaşındaki Adama Traore, 2020-2021 sezonunda Hatayspor'a transfer oldu. Malili orta saha oyuncusu bu sezon toplamda 18 maçta Akdeniz ekibinin formasını giydi. Adama Traore bu müsabakalarda 1 gol ve 3 asist üretti.

"Eleştiriler hakkında bilgim yok"

Hull City'nin bu sezon gösterdiği performansın bazı taraftarlar tarafından eleştirildiği ve bunun takım üzerindeki etkisinin nasıl olduğu sorusuna Tan Kesler, kulüpte çok fazla zaman geçirdiğini, herhangi bir bilgisi olmadığı yanıtını verdi.

Senin için hazırladığımız haberler