Acun Ilıcalı Liam Rosenior ile yolları ayırdı! Hull City...

Ali Bozkurt
07.05.2024 - 17:34 | Son Güncellenme: 07.05.2024 - 18:11

Acun Ilıcalı'nın sahibi ve başkanı olduğu Hull City, menajer Liam Rosenior ile yollarını ayırma kararı. Resmi açıklama ise geldi. Detaylar haberde...

Acun Ilıcalı Liam Rosenior ile yolları ayırdı! Hull City...

Acun Ilıcalı'nın sahibi ve başkanı olduğu Hull City, 18 ay önce göreve başlayan menajer Liam Rosenior ile yollarını ayırdı.

Karar stadyumda alındı

18 ay önce göreve başlayan Liam Rosenior'a yolların ayrılma kararı takım sahibi Acun Ilıcalı tarafından salı günü stadyumda yapılan toplantıdan sonra iletildi.

Rosenior ile yolların ayrılmasına neden olarak son 13 maçta 3 galibiyet alınması ve playoff dışında kalınması gösterildi. Hull City son olarak kader maçında Plymouth Argyle'a deplasmanda 1-0 yenilerek playoff fotoğrafının 3 puan uzağında kalmıştı.

İlgini Çekebilir
Erol Bulut'un yeni adresi için flaş iddia! Acun Ilıcalı devreye girecek...
Habere Git

"Vermek zorunda kaldığım en zor karar bu oldu"

"Bu harika kulübün başkanı olarak vermek zorunda kaldığım en zor karar bu oldu" diyen Acun Ilıcalı, "Liam'ın gelişinden bu yana açık bir çalışma ilişkisine sahip olduk ve görev süresi boyunca şüphesiz ilerleme kaydedildi. Kendisi her zaman bu ailenin bir parçası olacak ve tüm çalışmaları için kendisine teşekkür ediyorum. Ancak geleceğe yönelik vizyonlarımızın örtüşmediği ortaya çıktı ve artık bir değişiklik yapma zamanının geldiğini hissettim. Felsefemiz açık, bu kulübü ileriye götürmeye devam edeceğiz ve bunu yaparken taraftarımıza karşı açık ve şeffaf olmaya devam edeceğim" şeklinde konuştu.

"Vazgeçmeyeceğiz"

Sözlerine devam eden Ilıcalı, "Bu kulübün neleri başarabileceğini biliyorum ve bunun peşinden gitmekten vazgeçmeyeceğiz. Son iki yılda kadromuzu geliştirmek için çok çalıştık. Şu anda elimizde çok yetenekli oyuncular var ve bu kulübe, taraftarlarımıza hak ettikleri başarıyı kazandırmak için yatırım yapmaya ve oyuncu kadromuzu geliştirmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler