Acun Ilıcalı'dan, Aziz Yıldırım'a: "Amacıma ulaştım"

10.06.2024 - 12:04 | Son Güncellenme: 10.06.2024 - 12:20

Fenerbahçe'de Ali Koç'un yeni yönetim kurulu listesinde yer alan Acun Ilıcalı, "Aziz Yıldırım, Ali Koç ile canlı yayına çıkarsa 'hiçbir şey bilmiyorum' diyeceğim" sözlerine açıklık getirdi.

Acun Ilıcalı'dan, Aziz Yıldırım'a: "Amacıma ulaştım"

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yönetim kurulunda yer alan Acun Ilıcalı, dün akşam Lider Haber'in Telegol programında açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, seçim öncesi Aziz Yıldırım'ın, Ali Koç ile canlı yayına çıkamayacağını iddia ettiği sözlerine canlı yayında açıklık getirdi. İşte Acun Ilıcalı'nın açıklamaları...

Acun Ilıcalı'dan ses getiren iddia

Fenerbahçe'deki seçim öncesi TV100'de Candaş Tolga Işık'ın programına konuk olan Acun Ilıcalı, ses getiren açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım'ın canlı yayında tartışmaya giremeyeceği iddia eden Ilıcalı, "Aziz Yıldırım böyle bir tartışmaya giremez zaten. Giremez, konuşamaz ki..." dedi.

Meydan okudu

Yıldırım'ın, canlı yayına çıktığı takdirde "Hiçbir şey bilmiyorum" diyeceğini de ifade eden Acun Ilıcalı, "Aziz Yıldırım, Ali Koç ile tartışmaya girsin, canlı yayına çıksın ben hiçbir şey bilemiyorum diyeceğim." şeklinde konuştu.

Tarihi yayında karşı karşıya geldiler

Fenerbahçe'de Pazar günkü seçimlerden bir gün önce Aziz Yıldırım, mevcut başkan Ali Koç'a haber göndererek canlı yayına çıkma teklifini kabul ettiğini duyurdu. Bunun üzerine Yıldırım ve Koç, Habertürk ekranlarında tarihi bir yayında karşı karşıya geldi.

Sosyal medyada gündem oldu

Sarı-Lacivertli kulübün iki başkan adayının canlı yayında kozlarını paylaşmasının ardından, Acun Ilıcalı'nın sözleri sosyal medyada gündem oldu. Ilıcalı, Aziz Yıldırım hakkında iddiasının amacına ulaştığını kaydetti.

"Amacım tahrik ve teşvik ederek..."

"Ben bir şey bilmiyorum" sözlerine açıklık getiren Acun Ilıcalı, "Sayın Aziz Yıldırım, başkanımızla yayına çıkarsa ‘ben bir şey bilmiyorum’ dedim. Her zamanki gibi her laftan başka bir şey çıkarmaya çalışanlar burdan da ben bir şey bilmiyorumu almaya çalıştılar." dedi.

Sözlerine devam eden Ilıcalı, "Aslında benim oradaki amacım sayın yıllarımı canlı yayına çıkarmaktı. Benim amacım sayın Yıldırım’ı tahrik ve teşvik ederek Ali Koç’la canlı yayına çıkartmaktı. Amacımızı ulaştığımız için çok mutluyuz.” şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler