Acun Ilıcalı'dan Aziz Yıldırım'a çok sert tepk: "Mourinho ile nasıl çalışacaksınız?"

Orhan Gülek
08.06.2024 - 13:07 | Son Güncellenme: 08.06.2024 - 13:12

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un listesinde yer alan Acun Ilıcalı, kongrede açıklamalarda bulundu. Aziz Yıldırım'ı mahkemeye verdiğini açıklayan Ilıcalı, "Daha gelmeden şu tribünlerin kucakladığı Mourinho'ya çamur atmayı başardınız." dedi.

Acun Ilıcalı'dan Aziz Yıldırım'a çok sert tepk: "Mourinho ile nasıl çalışacaksınız?"

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un listesinde yer alan Acun Ilıcalı, kongrede açıklamalarda bulundu. Aziz Yıldırım'ı mahkemeye verdiğini açıklayan Ilıcalı, "Daha gelmeden şu tribünlerin kucakladığı Mourinho'ya çamur atmayı başardınız. Başkan olursanız Mourinho ile nasıl çalışacaksınız?" dedi.

Fenerbahçe olağan seçimli genel kurul toplantısı, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde başladı.

Genel kurulda konuşma yapan Ali Koç'un listesindeki isimlerden Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım'ın "Jose Mourinho'nun menajerine açıktan para verdiler" şeklindeki ifadeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

"Mourinho'nun menajerine de açıktan para verdiğimiz söyledi"

Zor bir seçim döneminden geçtiklerini belirten Acun Ilıcalı, şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Aziz Yıldırım, benim hakkımda çok çirkin ifadelerde bulundu. Bunlara yanıt vermeyeceğim. Zaten kendisini mahkemeye verdim. Ancak beni üzen başka bir olay var. Aziz Yıldırım son olarak Fenerbahçe'yi karaladı. İrfan Can Kahveci transferi nedeniyle Ali Koç yönetimini şikayet edebileceğini söyledi. Yani Fenerbahçe'yi... Jose Mourinho'nun menajerine de açıktan para verdiğimiz söyledi. 

İlgini Çekebilir
CANLI| Fenerbahçe Başkanlık seçimi başladı! Kongre...
Habere Git

"Mourinho, bunu size sormayacak mı sanıyorsunuz"

Jose Mourinho ile yapılan görüşmelerde ben de vardım. Siz şimdi kalkıp Jose Mourinho'nun menajerine açıktan para verdiniz derseniz, suçladığınız isimler Ali Koç, Jorge Mendes ve Jose Mourinho oluyor. 

Bu konu teknik direktörümüz Jose Mourinho'nun kulağına gitmedi mi sanıyorsunuz? Yarın Jose Mourinho ile çalışırsanız, onun yüzüne nasıl bakacaksınız? Menajeri dünyanın en büyük menajerlerlik şirketlerinden birine sahip ve en yakın arkadaşı...  Jose Mourinho bunu size sormayacak mı sanıyorsunuz? 'Benim menajerime neden iftira attınız, beni neden bulaştırdınız?' demeyecek mi?

"Seçilirseniz, Jose Mourinho ile nasıl çalışacaksınız?"

Jose Mourinho beni aradı ve bunun gerçekten söylenip söylenmediğini sordu. Ben de 'Ne yazık ki yaşandı' dedim. Çok üzüldü, çok şaşırdı, inanamadı. Daha görevine tam olarak başlamadan menajeri açıktan para aldı şeklinde iftirara maruz kaldı. Şimdi eğer seçilirseniz, Jose Mourinho ile nasıl çalışacaksınız?

Arkadaşlar geleceğe bakmamız lazım... Birbirimizi karalayarak, birbirimizi aşağıya çekmememiz lazım... Birlik olmamız gerekiyor. Bu stadyumu Türkiye'nin en büyük atmosferine çevirelim."

Senin için hazırladığımız haberler