Acun Ilıcalı'dan Diagne hamlesi! Hull City başa, Şota'yı getiriyor

Akın Ungan
02.01.2022 - 14:15 | Son Güncellenme: 02.01.2022 - 14:39

Acun Ilıcalı, Championship ekiplerinden satın aldığı Hull City'nin başına Şota Areladze'yi getiriyor. Galatasaraylı Mbaye Diagne transferi iptal oldu.

Acun Ilıcalı'dan Diagne hamlesi! Hull City başa, Şota'yı getiriyor

İngiltere Championship takımlarından Hull City'i satın aldığını duyuran Acun Ilıcalı, Türkiye'den tanıdık isimlerle ilgilenmeye devam ediyor. Takımın başına yakın arkadaşı Şota Aveladze'yi getirmek isteyen Acun, Galatasaray'dan Mbaye Diagne ile ilgilendiği fakat bu transferden vazgeçtiği iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Acun Ilıcalı anlaşmayı canlı yayında duyurdu
Habere Git

Son karar, Şota Arveladze

Hull City için teknik direktör arayışlarını sürdüren Acun Ilıcalı, Şota Arveladze'de karar kıldı. 48 yaşındaki teknik adam, herhangi bir pürüz çıkmaması durumunda, İngiltere'ye gelerek, Hull City'nin yeni teknik patronu olacak.

İlgini Çekebilir
Vedat Muriqi transferinde Acun Ilıcalı ile Fenerbahçe karşı karşıya!
Habere Git

Diagne transferi iptal

Acun Ilıcalı, Galatasaray'ın golcü futbolcusu Mbaye Diagne ile ilgileniyordu. Ünlü iş adamı, ara transfer döneminde Hull City kadrosuna katmak istediği Senegalli'nin sakatlanması üzerine bu transferden vazgeçti.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan Diagne transferine soruşturma! 195 bin Euro...
Habere Git

Şota Arveladze'nin karnesi

Futbolculuk kariyerinde Trabzonspor forması giyen Şota Arveladze, Türkiye'de Kayserispor, Kasımpaşa ve Trabzonspor kulüplerinin başına geçti. Son olarak Özbekistan takımı Pakhtakor Tashkent'i çalıştıran Şota, takımı ile 125 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 91 galibiyet alan Şota, 18 beraberlik, 16 da mağlubiyet ile sahadan ayrıldı.

Diagne'nin karnesi

Galatasaray ile toplamda 62 maça çıkan 30 yaşındaki tecrübeli forvet, 26 kez gol sevinci yaşarken, 4 kez de asist yaptı.

2020/21 sezonunun Ocak ayında West Bromwich'e kiralanan Mbaye Diagne, İngiliz kulüp ile 16 karşılaşmada görev aldı. Golcü futbolcu, bu maçlarda 3 gol, 2 asistlik katkı sağladı.

Acun Ilıcalı kimdir?

29 Mayıs 1969'da, Edirne'de doğan Acun Ilıcalı, Türk sunucu, yapımcı ve girişimcidir. Acun Medya'nın kurucusu ve yönetim kurulu başkanıdır. TOBB Genç Girişimciler Kurulu üyesidir.

Televizyonculuğa Show Tv'de Beşiktaş muhabirliği ile başlamıştır. 2002 yılında "Acun Firarda" adlı gezi-eğlence içerikli televizyon programının yapımcılığını ve sunuculuğunu yapmaya başlamıştır. Programda Acun Ilıcalı'ya kameraman Feridun, Çaykun Ertan ve Esat Yöntunç yardımcı olurken, Şebnem Schaefer'de programın moda bölümü için ekipte yer almıştır.

"Acun Medya" adlı şirketi kurmuştur. 2004-2006 yılları arasında "Fear Factor" adlı korku-gerilim içerikli televizyon programının, 2007-2010 yılları arasında "Var mısın Yok musun" adlı yarışma içerikli televizyon programının; 2006 yılında "Survivor Türkiye" adlı yarışma içerikli televizyon programının yapımcılığını ve sunuculuğunu yapmıştır. 2008-2014 yılları arasında "Söyle Söyleyebilirsen" adlı ses yarışması içerikli televizyon programının yapımcılığını yapmıştır. 2009 yılında "Devler Ligi" adlı futbol içerikli televizyon programının; 2009 yılında "Yetenek Sizsiniz Türkiye" adlı yetenek yarışması içerikli televizyon programının; 2010-2011 yılları arasında "Yok Böyle Dans" adlı dans yarışması içerikli televizyon programının, 2011 yılında; "O Ses Türkiye" adlı ses yarışması içerikli televizyon programının yapımcılığını ve sunuculuğunu yapmıştır.

Senin için hazırladığımız haberler