Hull City'den Acun Ilıcalı, Eski Galatasaraylı Feghouli'yi Transfer Etmek İstiyor

Akın Ungan
23.08.2022 - 16:16 | Son Güncellenme: 23.08.2022 - 16:29

Transfer haberleri | Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekibi Hull City, Galatasaray'dan ayrılan yıldız oyuncu Sofiane Feghouli ile ilgileniyor.

Hull City'den Acun Ilıcalı, Eski Galatasaraylı Feghouli'yi Transfer Etmek İstiyor

İngiltere Championhip ekiplerinden Hull City, takviye çalışmalarına devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu takım, Galatasaray'ın eski yıldızı ile ilgileniyor.

Hull City Feghouli ile ilgileniyor

Hürriyet'in Cezayir basınından aktardığı habere göre Hull City, Galatasaray'dan ayrılarak bonservisini elinde bulunduran Sofian Feghouli'nin transferi için harekete geçti. Fransız basınında ise Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan takımlarının da Cezayirli yıldızı kadrosuna katmak istediği ifade edildi.

Beşiktaş 1,5 milyon Euro'ya hazırdı

Daha önce Beşiktaş'ın da ilgilendiği ifade edilen Feghouli için Siyah-Beyazlılar'ın Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, yıldız oyuncuyu beğendiklerini ve kafalarındaki rakamın imza parası ile bonuslar dahil 1,5 milyon Euro olduğunu dile getirmişti. Kazancı, 1,5 milyon Euro üzerinden Feghouli ve menajeriyle görüşmeye açık olduklarını belirtti.

14 Ağustos 2017 tarihinde West Ham United'tan Galatasaray'a transfer olan Sofiane Feghouli, Sarı-Kırmızılı forma ile toplam 162 karşılaşmaya çıktı. Görev aldığı maçlarda 34 kez gol sevinci yaşayan Cezayirli sağ kanat, 32 defa da takım arkadaşlarına son pası veren isim oldu.

Senin için hazırladığımız haberler