Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a: Elimden geleni yaparım!

Cem Ergün
23.03.2024 - 14:35 | Son Güncellenme: 23.03.2024 - 15:03

Hull City sahibi Acun Ilıcalı, 3-4-3 Digital YouTube kanalında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte Ilıcalı'nın açıklamaları.

Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a: Elimden geleni yaparım!

AJANSSPOR HABER

Acun Ilıcalı, 3-4-3 Digital YouTube kanalında Röveşata programına konuk oldu. Acun Ilıcalı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'ta bıkkınlık hissettiğini ve camianın onu ikna etmesi gerektiğini ifade etti. Ilıcalı ayrıca, Başkan Ali Koç'un ekonomik olarak çok büyük bir başarıya imza attığının da altını çizdi. İşte detaylar....

"İçinde küçük bir çocuk var"

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hakkında, "Ben başkanın çok duygusal biri olduğunu düşünüyorum. İçinde küçük bir çocuk var. O gururlu ve amatör ruhu oradan geliyor. Bu işe bu kadar gönül vermek için çocuksuluğunu kaybetmeyeceksin." ifadelerini kullandı.

"Ali Koç'ta bıkkınlık hissediyorum"

Acun Ilıcalı sözlerine şöyle devam etti: "Artık yeter, ben oynamam dersin ya bir yerden sonra, kızdırırsan çocuğu ne yapar? Ben oynamam der. Ali Koç'ta da bu konuda bir bıkkınlık hissediyorum. Ama camianın da başkanı ikna edip, kalmasını sağlaması lazım. Hikayesinin daha bitmediğini düşünüyorum. İkna etmek için ben de elimden geleni yaparım."

"Korkunç bir ekonomik başarı"

Ilıcalı, Ali Koç döneminde Fenerbahçe'nin ekonomik başarısını şu sözlerle dile getirdi: "Korkunç bir ekonomik başarı var ortada. Ali Koç'tan önce Fenerbahçe kimleri sattı desem kaç kişi sayabilirsin? Bu dönemde, Ali Koç döneminde ciddi satışlar oldu."

"Tek başarısız olunan yer futbol"

Ilıcalı, tek başarızı olunan yerin futbol olduğunu ifade ederek, "Geldiğim nokta şu: finansal, ekonomik taraftan çok başarılı, branşlarda başarılı ama sahada tek başarısız olunan yer futbol. Orada da şöyle düşünüyorum: önce finansı düzellti, o ekonomiyle de bu kadroyu kurabildi. Bu sene 1. olur 2. olur ama iki takımı da takdir ediyorum." açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler