Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City, Fenerbahçe'den Allahyar'ın bonservisini alacak

06.03.2022 - 12:43 | Son Güncellenme: 06.03.2022 - 13:05

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de, Fenerbahçe'den ara transfer döneminde kiralanan Allahyar Sayyadmanesh için karar verildi. Detaylar haberimizde...

Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City, Fenerbahçe'den Allahyar'ın bonservisini alacak

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin, ara transfer döneminde Fenerbahçe'den kiraladığı Allahyar Sayyadmanesh'in İngiliz takımındaki geleceğiyle ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.

Allahyar'a sakatlık darbesi

Championship'te (2. Lig) mücadele eden Hull City'de teknik direktör Şota Arveladze, Preston North End ve Derby County maçlarında Allahyar'ı ilk 11'de başlatmamış ve ikinci yarılarda oyuna sokmuştu. İki maçta toplam 31 dakika süre alabilen İranlı golcü, daha sonraki haftalarda sakatlığı nedeniyle forma giyemedi ve toplam 5 lig maçını kaçırdı.

West Bromwich maçıyla sahalara döndü

Sakatlığını atlatan ve takımının dün West Bromwich Albion'a 2-0 yenildiği maça yedek kulübesinde başlayan 20 yaşındaki futbolcu, 63. dakikada Greg Docherty'nin yerine oyuna dahil oldu.

İlgini Çekebilir
Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'ye rakip oluyor!
Habere Git

Hull City bonservisini alacak

İngiliz basınında çıkan habere göre; Allahyar'ın Hull City kariyerine çok iyi başlayamamasına rağmen İngiliz kulübünün İranlı futbolcunun geleceğini parlak gördüğü ve sezon sonunda Fenerbahçe'den bonservisini alacağı iddia edildi.

İstanbulspor ve Zorya'ya kiralandı

Allahyar Sayyadmanesh 2019 yılında İran'ın Esteghlal takımından Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Sarı lacivertli takımda fazla forma şansı bulamayan genç oyuncu, TFF 1. Lig takımı İstanbulspor ve Ukrayna temsilcisi Zorya Luhansk'ta kiralık olarak forma giydi.

 

Ukrayna'da patlama yaptı

İstanbulspor'da 11 maçta forma giyebilen ve 1 gol atan Allahyar, Zorya'da sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İranlı golcü, Ukrayna takımında 50 maça çıktı ve 15 gol atarken 7 kez de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler