Acun Ilıcalı'dan itiraf: ''Barcelona listeye aldı, istiyor!''

Ali Bozkurt
03.07.2024 - 14:30 | Son Güncellenme: 03.07.2024 - 14:33

Hull City'nin sahibi ve başkanı Acun Ilıcalı, yıldız oyuncusu Jaden Philogene'yi La Liga devi Barcelona'nın transfer etmek istediğini açıkladı. Detaylar...

Acun Ilıcalı'dan itiraf: ''Barcelona listeye aldı, istiyor!''

AJANSSPOR HABER

Hull City'nin sahibi ve başkanı Acun Ilıcalı, Barcelona'nın Jaden Philogene'ye ilgisini doğruladı.İngiltere'den talkSport'a konuşan Acun Ilıcalı, Hull City hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

''Benim futbolda amacım para kazanmak değil''

Amacının para kazanmak olmadığını söyleyen Ilıcalı, "Hull City taraftarlarına kimseyi satmayacağımızı söyledim. Benim futbolda amacım para kazanmak değil, amacım güçlü ve daha büyük bir kulüp yaratmak. Ancak, daha büyük bir kulüp yapmak için bazen bir oyuncu 'gitmek istiyorum' derse, bu farklı bir durumdur." dedi.

''Barcelona ilgileniyor''

Barcelona'nın Philogene'ye olan ilgisini doğrulayan Ilıcalı, "Bir oyuncunun gitmesi yolun sonu değildir. Oyuncularımdan herhangi biri, bir sözleşmesi olduğu için onları zorlayarak kariyerlerini ya da ruh hallerini asla mahvetmek istemem. Evet, Barcelona'nın Jaden Philogene'ye ilgisi gerçek. Jaden taşınmak istiyorsa ve bir yere gitmek istediğini söylüyorsa, bu çok fazla yapamayacağımız bir şey çünkü bu onun hayatı." cevabını verdi.

Acun Ilıcalı, "Oyuncularımın hepsini seviyorum. Benim için, onların hayatı ve kariyeri için ben de sorumluyum. Eğer bizimle oynamak istemezlerse, bizimle oynamak istemezler." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

Senin için hazırladığımız haberler