Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması! Mesut Özil ve Ryan Babel...

11.04.2022 - 12:15 | Son Güncellenme: 11.04.2022 - 12:41

İngiltere Championship ekibi Hull City'nin sahibi olan Acun Ilıcalı, transferde adı takımıyla geçen Mesut Özil ve Ryan Babel hakkında flaş açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması! Mesut Özil ve Ryan Babel...

Championship ekibi Hull City'i satın alan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın gelecek sezon hedefi Premier Lig'e yükselmek. Bu doğrultuda gelecek sezon transferde önemli hamleler yapacak olan Ilıcalı, yaklaşık 8 futbolcuyu kadrolarına katmayı planladıklarını söylemişti.

İngiliz basını geçtiğimiz günler Hull City'nin Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Mesut Özil'i kadrosuna katmak için girişimlere başladığını iddia etmişti. 

Acun'dan Mesut ve Babel açıklaması

Milliyet'te yer alan habere göre; Acun Ilıcalı, Hull Live'a verdiği röpartajda transfere adı Hull City ile anılan Fenerbahçe'nin yıldızı Mesut Özil ve Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Ryan Babel hakkında açıklamalarda bulundu.

İlgini Çekebilir
Derbide Mesut Özil detayı!
Habere Git

"Fatih hocadan Babel için izin istedim"

Fatih Terim ve yakın bir arkadaşımdan Ryan Babel için izin istediğini ifade eden Acun Ilıcalı, "Fakat Galatasaray'da bir hoca değişikliği oldu ve Babel'i oynatmak istediğini açıklayınca transfer iptal oldu. Ayrıca Ocak transfer döneminde zamanımız olmadığı için tamamlayamadığımız bir veya iki alternatifimiz vardı. Bu yaz bazı büyük alternatiflerimiz var, bu yüzden bunu avantajımıza kullanacağımızı düşünüyorum." dedi.

Mesut Özil iddialarına yanıt

İngiliz basınında yer alan Mesut Özil'in Hull City'ye transfer haberlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, "Hayır. Mesut Özil kesinlikle Hull City'ye gelmeyecek. Türkiye'de olmaktan çok mutlu. Çok iyi bir arkadaşım ve Türkiye'de mutluysa neden tekrar İngiltere'ye gelmesini isteyeyim? İngiltere'den Türkiye'ye yeni gitti ve orada ailesiyle birlikte iyi bir hayat yaşıyor. Takımla olan problemlerini çözeceğine eminim." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler