Acun Ilıcalı’nın gözdesi Jaden Philogene yuvadan uçmak üzere!

İsa Kethüda
09.07.2024 - 13:06 | Son Güncellenme: 09.07.2024 - 13:16

Transfer haberleri. İngiltere Championship takımlarından Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de oynayan Jaden Philogene yuvadan uçmak üzere. İşte detaylar.

Acun Ilıcalı’nın gözdesi Jaden Philogene yuvadan uçmak üzere!

AJANSSPOR-HABER

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City forması ile kariyerine devam eden Jaden Philogene’i, Premier Ligi takımlarından Everton kadrosuna katmak istiyor. 

Everton, Jaden Philogene ile ilgileniyor

The Athletic’te yer alan habere göre İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton, Acun Ilıcalı’nın öve öve bitiremediği Jaden Philogene ile ilgileniyor.

Teklif 16 milyon Sterlin

Haberde, Merseyside kulübünün 22 yaşındaki Jaden Philogene için Hull City’ye 16 milyon Sterlin ve bonuslar önerdiği iddia edildi.

Hull City performansı

1 Eylül 2023 tarihinde Aston Villa'dan 5.8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Hull City'ye transfer olan ve 30 Haziran 2026 yılına kadar sözleşme imzalayan 22 yaşındaki sağ kanat futbolcusu, 2023-2024 sezonunda forma giydiği 33 maçta 12 gol ve 6 asist kaydetti.

Barcelona ile gündeme geldi

Dominika asıllı İngiliz futbolcunun ismi geçtiğimiz günlerde La Liga devi Barcelona ile anılmış ve Acun Ilıcalı'nın bu transfer için Katalan ekibinden 35 milyon Euro talep ettiği iddia edilmişti.

Hatta Jaden Philogene'nin menajerinin habersiz olarak Barcelona ofislerine geldiği, otoparkta fotoğraf çekimi yaptığı ve sonunda da güvenlik tarafından oradan ayrılması istendiği basına yansımıştı.

Senin için hazırladığımız haberler