Hull City Sportif Direktörü Tan Kesler Transfer Açıklaması Yaptı

Salim Manav
01.03.2022 - 14:11 | Son Güncellenme: 01.03.2022 - 14:19

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu kulüp Hull City'nin sportif direktörü Tan Kesler açıklamalarda bulundu. Kesler, "Hedefimiz ilk 6" dedi ve ekledi. Detaylar haberimizde...

Hull City Sportif Direktörü Tan Kesler Transfer Açıklaması Yaptı

AJANSSPOR HABER

İş insanı Acun Ilıcalı'nın satın aldığı kulüp Hull City, İngiltere'de gündemden düşmüyor. 

İngiltere Championship'te mücadele eden Hull City'de sportif direktör Tan Kesler, İngiliz basınına açıklamalar yaptı.

Transfer için düğmeye basıldı

Transfer çalışmalarındna bahseden Tan Kesler, "Çalışmalarımıza çoktan başladık. Uluslararası gözlemcilerimiz ve danışmanlarımız, takımı ileriye taşıyabilecek potansiyeldeki oyunculara bakıyorlar. Lee Darnbrough (Baş Gözlemci) ve ekibiyle birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ona ve ekibine güveniyorum ve güvenmeye devam edeceğim" dedi.

Başkanın hedefi ilk 6

Önümüzdeki sezon için önemli bir yapılanma içerisinde olduklarını belirten Kesler, "Başkanımızın görüşü ilk altıda bitirmek. Taraftarımız için yükselmeye ihtiyacımız var, hedefleri ve hırsları olmayan işletmeler hayatta kalamaz. Gelecek sezon için hedefimiz ilk altıda yer almak ve Premier Lig'e çıkmak ve buna göre yatırım yapacağız" ifadelerini kullandı.

6 maç sonra yüzleri güldü

İngiltere Championship'in 35. hafta mücadelesinde Hull City, deplasmanda Peterborough'u 3-0 mağlup etti ve 6 maç aranın ardından kazanmayı başardı.

Şota Arveladze yönetimindeki Hull City, 24 takımının yer aldığı Championship'te 37 puanla 18. sırada yer alıyor. İngiliz ekibinin küme düşme potasıyla arasında 14 puanlık fark bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler