Acun Ilıcalı'nın İngiltere'de satın alacağı takım ortaya çıktı!

Orhan Gülek
25.05.2021 - 19:33 | Son Güncellenme: 25.05.2021 - 19:36

İngiltere'de bir takıma yatırım yapmak için Hollanda'da ortağı olduğu Fortuna'dan çekilen Acun Ilıcalı, satın alacağı takımı belirledi. İşte detaylar...

Acun Ilıcalı'nın İngiltere'de satın alacağı takım ortaya çıktı!

AJANSSPOR - HABER

Hollanda ekibi Fortuna Sittard'daki yatırımlarından çekildiğini duyuran Acun Ilıcalı, İngiltere 1. Lig'i şampiyon bitirerek Championship'e yükselen takım Hull City'yi satın alıyor.

Hollanda Ligi takımı Fortuna Sittard'a yatırım yapan ancak daha sonra karşılıklı anlaşma sonrası kulüple yollarını ayıran Acun Ilıcalı, futboldaki asıl hayalinin İngiltere liginden bir takım almak olduğunu söylemişti.

Spor Arena'nın haberine göre; Acun Ilıcalı'nın satın almak için görüşmeler yaptığı takım Hull City olduğu ortaya çıktı. Ayrıca satın almak için taraflar arasında bir süredir başlayan görüşmelerin olumlu devam ettiği iddia ediliyor. Öyle ki Acun Ilıcalı, kulübün sahibi Ehab Allam ile uzun süredir görüşme halinde.

Instagram'dan Acun Ilıcalı takibi başladı

Öte yandan 2010'dan beri Mısır asıllı İngiliz Allam ailesinin yönettiği Hull City'de CEO görevini Ehab Allam yapıyor. Ehab Allam'ın oğlunun Instagram'dan Acun Ilıcalı'yı takip etmesi de konuyu alevlendirdi

1904 yılında kurulan bir İngiliz futbol kulübü olan Hully City, 2021-22 sezonunda Championship'te mücadele edecek. Kulüp tarihinde kaydedilen en büyük başarı ise 2014 yılında ulaştıkları FA Cup finalidir.

Senin için hazırladığımız haberler