Hull City'nin Transfer Etmek İstediği Allahyar'a Yeni Bir Talip Daha

Salim Manav
12.01.2022 - 11:22 | Son Güncellenme: 12.01.2022 - 11:34

Ukrayna kulübü Zorya ile kiralık sözleşmesinin sona ermesiyle Fenerbahçe'ye geri dönen Allahyar Sayyadmanesh için Sarı-Lacivertli kulübe Hull City dışında Anderlecht de teklifini iletti. Detaylar haberimizde...

Hull City'nin Transfer Etmek İstediği Allahyar'a Yeni Bir Talip Daha

Ukrayna kulübü Zorya ile kiralık sözleşmesinin sona ermesiyle Fenerbahçe'ye geri dönen Allahyar Sayyadmanesh için Sarı-Lacivertli kulübe resmi teklifler gelmeye devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin istediği Allahyar'a sürpriz bir talip daha çıktı.

Zorya ile sözleşmesi sona erdi

Fenerbahçe yönetiminin 2019-2020 sezonunda Esteghlal'den kadrosuna kattığı Allahyar Sayyadmanesh'i ilk önce İstanbulspor ardından da Zorya Luhansk'a kiraladı. Kiralık sözleşmesi sona eren golcü futbolcu yeni yılla beraber Fenerbahçe geri döndü. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'den hamle gelirken transferde rakio çıktı.

Hull City'den 5 milyon Euro'luk teklif

Allahyar Sayyadmanesh transferinde Son Dakika gelişmesi yaşanıyor. Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Hull City, geçtiğimiz günlerde Allahyar için Fenerbahçe'ye 5 milyon euroluk teklif yaptı.

Fanatik'in haberine göre Hull City'nin ardından Belçika kulübü Anderlecht'in de Allahyar 5 milyon Euro'ya yakın bir teklifle sarı-lacivertlilerin kapısını çaldı.

İşte Fenerbahçe'nin istediği bonservis ücreti

Fenerbahçe'nin ise Allahyar'ı 5 milyon Euro'ya satmaya sıcak bakmadığı ve 20 yaşındaki forvet için 7 milyon Euro bonservis talep ettiği belirtiliyor. İranlı forvetin ise şu ana kadar kendisine talip olan kulüpler içerisinden Anderlecht'e gitmeyi istediği ve Belçika ekibinin teknik direktörü Vincent Kompany ile çalışmak istediği biliniyor.

Senin için hazırladığımız haberler