Acun Ilıcalı'nın Survivor'a getireceği dünyaca ünlü futbolcu belli oldu!

İsa Kethüda
20.02.2024 - 23:32 | Son Güncellenme: 21.02.2024 - 00:17

Survivor All Star 2024'e dünyaca ünlü bir futbolcunun katılacağını söyleyen Acun Ilıcalı, bu ismin Mesut Özil olmadığını söyledi. İşte o ünlü futbolcu.

Acun Ilıcalı'nın Survivor'a getireceği dünyaca ünlü futbolcu belli oldu!

AJANSSPOR-HABER

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde Survivor All Star 2024'e dünyaca ünlü bir futbolcunun geleceğini açıklamıştı. Bu ismin ise eski futbolcu Mesut Özil olacağı iddia edilmişti.

Acun Ilıcalı yarışmacı Sercan Yıldırım ile yaptığı konuşmada, "Geçen bir arkadaşım aradı, 'Geleyim mi?' dedi, 'Gel' dedim. O da sağ olsun kırmadı gelecek." ifadelerini kullandı. 

Sercan Yıldırım: "Abi çok merak ettim"

Bunun üzerine Sercan Yıldırım ise "Abi çok merak ettim" deyince Ilıcalı, "Dünyanın en büyük futbolcuları arasında gösterilen..." dedi.

İlgini Çekebilir
Icardi Futbol Disiplin Talimatı'na göre ceza alabilir mi?
Habere Git

Acın Ilıcalı, Mesut Özil iddialarına yanıt verdi

Acun Ilıcalı, sosyal medyada dolaşan Mesut Özil iddialarıyla ilgili Odatv'ye açıklamalarda bulundu.

"Ünlü futbolcu sadece maça gelecek, Mesut Özil değil"

Ilıcalı açıklamasında, "Survivor'a gelecek dünyaca ünlü futbolcu yarışmacı olarak değil, sadece maça gelecek. Mesut Özil değil" ifadelerini kullandı. 

Mesut Özil geçen sezon futbolu bıraktı

Kariyerinde Schalke, Werder Bremen Real Madrid, Arsenal, Fenerbahçe ve Başakşehir formalarını giyen Mesut Özil, 22 Mart 2023 tarihinde aktif futbol kariyerini sonlandırmıştı.

İlgini Çekebilir
Ankaragücü ve F.Bahçe'den Icardi açıklaması: "PFDK'ye sevk edilecek mi?
Habere Git

"Ronaldinho'yu Survivor'a getiriyorum"

Acun Ilıcalı'ın Survivor'a getireceği isim belli oldu. Ilıcalı, yaptığı açıklama ile Brezilyalı ünlü eski futbolcu Ronaldonho'yu getireceğini duyurdu.

"Dominik'te bizimle birlikte olacak"

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ilıcalı, "Ronaldinho'ya Survivor'a gel, ayak tenisi oynayalım dedim. Sağ olsun kırmadı. Yarın Dominik'te bizimle birlikte olacak" dedi.

Ronaldinho ile Acın Ilıcalı aynı takımda

Öte yandan Survivor'da ayak tenisi/ayak voleybolu karşılaşması yapılacak. Acun Ilıcalı ile Ronaldinho aynı takımda olacak ve Sercan Yıldırım'ın takımına karşı mücadele edecek.

Senin için hazırladığımız haberler