Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City, Fenerbahçe'den Ozan Tufan'ı resmen istedi! Transfer

Orhan Gülek
02.06.2022 - 18:18 | Son Güncellenme: 06.06.2022 - 11:53

Transfer haberleri... Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City, Fenerbahçe'de top koşturan milli futbolcu Ozan Tufan'ı sarı lacivertli yönetimden resmen istedi.

Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City, Fenerbahçe'den Ozan Tufan'ı resmen istedi! Transfer

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR

Hull City sahibi Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Ozan Tufan'ı kadroya katma adına resmen harekete geçti. İddialı bir kadro oluşturmak isteyen Ilıcalı, sarı lacivertli yönetimle iletişime geçtiği öğrenildi.

Hull City'de çözüm; Ozan Tufan

Hull City’i gelecek sezon Premier Lig’e çıkarma yolunda transfer hamleleri yapacağını açıklayan Acun Ilıcalı, ilk takviyeyi Fenerbahçe'den yapmak istiyor. Fenerbahçeli olduğu bilinen ve Başkan Ali Koç ile çok yakın olan Ilıcalı gözünü, Sarı Lacivertli takımda kadro dışı kalan Ozan Tufan’a dikti. Orta sahadaki çift yönlü oyuncu eksikliğini yaşayan Hull City ekibi, çözümü Ozan Tufan'da görünüyor ve önümüzdeki günlerde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Kadro dışı bırakılmıştı

Watford'da şans bulamayan ve ciddi bir form düşüklüğü yaşayan Ozan Tufan, İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda Mesut Özil ile birlikte kadro dışı bırakılmıştı.

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus, Samandıra Tesisleri'ni gezdi! 5 yıldızlı logo önünde...
Habere Git

Ozan Tufan'ın performansı

Ozan Tufan bu sezon 8'i Watford, 6'sı Fenerbahçe forması ile olmak üzere 14 maçta görev yaptı. Ozan'ın gol veya asist katkısı bulunmuyor.

Senin için hazırladığımız haberler