Acun Ilıcalı'nın transfer planı ortaya çıktı! Süper Lig'den 3 isim...

29.03.2022 - 08:31 | Son Güncellenme: 29.03.2022 - 10:25

İngiliz basını Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin gelecek sezon Türkiye'de top koşturan 3 futbolcuyu transfer edeceğini iddia etti. İşte detaylar...

Acun Ilıcalı'nın transfer planı ortaya çıktı! Süper Lig'den 3 isim...

Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Hull City gelecek sezon için kadro çalışmalarına başladı. Championship'te topladığı 41 puanla 20. sırada yer alan Hull City, teknik direktör Shota Arveladze'nin talepleri doğrultusunda transferleri bitirecek.

Süper Lig'den 3 oyuncu transfer edilecek

Spor Arena'nın İngiliz basınından derlediği habere göre; Championship ekibi Hull City Süper Lig'den üç oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.

Ryan Babel ile Ocak ayında temas kuruldu

İngiliz ekibinin hedeflerinden biri Galatasaray ile sözleşmesi bitecek olan Ryan Babel. Geçmişte Liverpool ve Fulham formalarıyla Premier Lig'de top koşturan 35 yaşındaki futbolcuyla Ocak ayında da temas kurulduğu ve yaz döneminde adının yeniden gündeme geleceği vurgulandı.

İlgini Çekebilir
George Clooney Acun Ilıcalı'nın izinden gidiyor
Habere Git

Miha Zajc da listede

Haberde ayrıca ara transfer döneminde adı Hull City ile anılan bir başka futbolcu Miha Zajc'a da yer verildi. Fenerbahçe'nin ise Zajc için en az 5 milyon euro bonservis bedeli belirlediği belirtildi.  27 yaşındaki Sloven futbolcunun sözleşmesi 2023 Haziran ayı sonunda bitiyor. Sarı lacivertli formayla bu sezon 33 maçta 6 gol ve 1 asistlik performans sergileyen Zajc'in günce piyasa değeri 3.8 milyon Euro.

Hatayspor'un yıldızı bedelsiz transfer edilecek

Hull City ayrıca Atakaş Hatayspor'un Malili yıldızı Adama Traore'yle de ilgileniyor. 26 yaşındaki orta saha oyuncusu sezon sonunda serbest kalacak. Hull City oyuncuyu bedelsiz olarak kadrosuna katmak istiyor. Kariyeri boyunca Monaco Lille, Rio Ave, Metz ve Cercle Brugge gibi kulüplerin formasını giyen Traore bu sezon çıktığı 17 lig maçında 1 gol atıp 3 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler