Acun Ilıcalı'ya şok! ''Barcelona tanımıyoruz dedi, dışarı çıkardı''

Ali Bozkurt
05.07.2024 - 12:37 | Son Güncellenme: 05.07.2024 - 12:52

Hull City'in sahibi Acun Ilıcalı'nın Jaden Philogene'yi Barcelona'nın istediğini açıkladıktan sonra menajeri hakkında şok iddia gündeme geldi. Detaylar...

Acun Ilıcalı'ya şok! ''Barcelona tanımıyoruz dedi, dışarı çıkardı''

AJANSSPOR HABER

Acun Ilıcalı'ya Barcelona'dan beklenmedik haber geldi. Hull City'in sahibi Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde oyuncusu Jaden Philogene'nin Barcelona'nın listesine girdiğini duyurmuştu. İspanya'dan ise tam aksi bir haber gündeme geldi. İşte PR çalışması olarak gösterilen o olay ve detaylar...

Menajer habersiz geldi, tesislerden çıkarıldı

İspanyol gazeteci Gerard Romero'nun haberine göre; Hull City'li Jaden Philogene'nin menajeri habersiz olarak Barcelona tesislerine geldi, otoparkta fotoğraf çektirmeye başladı. Bunu fark eden güvenlik güçleri, menajeri tesislerden çıkardı. 

''Barcelona şokta! Tanımıyorlar...''

Gerard Romero, Barcelona'nın oyuncuyu tanımadığı iddia etti. Romero, ''Barcelona yöneticileri şaşkınlık içerisinde. Çünkü oyuncu ve menajerini tanımadıkları ortaya çıktı. Barcelona'nın Jaden Philogene'ye bir ilgisi yok.'' ifadelerini kullandı.

''Barcelona'nın Jaden Philogene'ye ilgisi yok''

Ayrıca Romero, ''Barcelona'nın Jaden Philogene'ye bir ilgisi yok. Bu yapılanın bir PR çalışması olduğu düşünülüyor.'' ifadelerine yer verdi.

Tek aday Nico Williams

İspanyol gazeteci Barcelona'nın kanatlar için tek seçeneği Nico Williams olduğunu iddia etti.

Acun Ilıcalı'da Barcelona'nın ilgisini açıklamıştı

Barcelona'nın Philogene'ye olan ilgisini doğrulayan Ilıcalı, "Bir oyuncunun gitmesi yolun sonu değildir. Oyuncularımdan herhangi biri, bir sözleşmesi olduğu için onları zorlayarak kariyerlerini ya da ruh hallerini asla mahvetmek istemem. Evet, Barcelona'nın Jaden Philogene'ye ilgisi gerçek. Jaden taşınmak istiyorsa ve bir yere gitmek istediğini söylüyorsa, bu çok fazla yapamayacağımız bir şey çünkü bu onun hayatı." cevabını verdi.

Senin için hazırladığımız haberler