Cenk Tosun, Acun Ilıcalı'nın Hull City'ye Transfer Teklifini Reddetti

Akın Ungan
29.01.2022 - 13:44 | Son Güncellenme: 29.01.2022 - 13:59

Premier Lig ekiplerinden Everton forması giyen eski Beşiktaşlı Cenk Tosun, Acun Ilıcalı'nın Hull City için yaptığı transfer teklifini reddetti. İşte detaylar...

Cenk Tosun, Acun Ilıcalı'nın Hull City'ye Transfer Teklifini Reddetti

Ara transfer döneminde Beşiktaş'ın da kadrosuna katmak istediği Cenk Tosun için Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City devreye girdi. Premier Lig ekiplerinden Everton forması giyen Milli oyuncunun, bu teklifi reddettiği iddia edildi.

PSV de red yedi

Hollayda basınına göre, kadrosuna takiviye yaparak, alternatifli bir takım kurmak isteyen PSV, Cenk Tosun için Everton ile temasa geçti. Fakat 30 yaşındaki futbolcunun, Hollanda'ya gitmeye sıcak bakmadığı kaydedildi.

Beşiktaş'ı istiyor

Cenk Tosun'un Beşiktaş'tan teklif beklediği iddia edildi. Teklifin gelmesi durumunda Cenk, Siyah-Beyazlılar ile anlaşarak, ülkeye geri dönmek istiyor.

İlgini Çekebilir
Şota Arveladze resmen açıklandı!
Habere Git

Cenk Tosun'un bu sezonki karnesi

Almanya'nın Frankfurt Altyapısı'ndan yetişen Cenk Tosun, burada A Takım'a kadar yükselmeyi başardı. Ardından Gaziantepspor, Beşiktaş, Everton ve Crystal Palace takımlarında oynadı. Son olarak kiralık olarak forma giydiği Siyah-Beyazlılar'dan Everton'a geri dönen Milli golcü, bu sezon İngiliz kulüp ile 2 maçta görev aldı. Cenk Tosun, bu maçlarda gol ya da asist katkısı sunamadı.

İlgini Çekebilir
Acun Ilıcalı: "Allahyar'a çok inanıyorum! Yeni Salah olabilir"
Habere Git

Beşiktaş performansı

Beşiktaş ile 146 karşılaşmaya çıkan Cenk Tosun, 67 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 14 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Kara Kartal ile 3 lig şampiyonluğu kazanan 30 yaşındaki tecrübeli forvet, 1 kez Türkiye Kupası Şampiyonu oldu ve 2015/16 sezonunda attığı 7 gol ile Türkiye Kupası'nın gol kralı oldu.

Senin için hazırladığımız haberler