Bournemouth'un orta saha oyuncusu David Brooks kansere yakalandı

13.10.2021 - 19:32 | Son Güncellenme: 13.10.2021 - 19:43

İngiltere Championship takımlarından Bournemouth'ta oynayan 24 yaşındaki futbolcu David Brooosk, lenf kanserine yakalandığını açıkladı. İşte detaylar...

Bournemouth'un orta saha oyuncusu David Brooks kansere yakalandı

AJANSSPOR-DIŞ HABER

İngiliz ekiplerinden Bournemouth'ta oynayan genç bir futbolcudan gelen haber herkesi üzdü. 24 yaşındaki David Brooks kanser olduğunu duyurdu. 

Galler Milli Takımı'nda forma giyiyordu

Aynı zamanda Galler Milli Takımı'nın da oyuncusu olan futbolcu sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Brooks, "Bu benim için yazması çok zor bir mesaj. Bana Evre 2 Hodgkin Lenfoma (lenf kanseri) teşhisi konuldu ve önümüzdeki hafta tedaviye başlayacağım. Bu, benim ve ailem için tam bir şok olmasına rağmen, iyileşeceğime ve en kısa sürede tekrar futbol oynayacağıma eminim" dedi.

Hastalığı hızlı tespit edildi

Genç oyuncu mesajını şöyle sonlandırdı: "Bu süre zarfında beni tedavi eden doktorlara, hemşirelere, danışmanlara ve personele profesyonellikleri, sıcaklıkları ve anlayışları için minnettarlığımı göstermek istiyorum. Galler Futbol Federasyonu'ndaki herkese teşekkür etmek istiyorum, çünkü sağlık ekiplerinin hızlı müdahalesi olmasaydı hastalığı tespit edemeyebilirdik. Ayrıca geçen haftaki tüm destekleri için Bournemouth'a teşekkür etmek istiyorum."

17 milyon Euro'luk yıldız adayı

Galler Milli Takımı'nın 21 kez formasını giyip 2 gol atan David Brooks, bu sezon Bournemouth'taki 9 maçında da 3 kez ağları havalandırmıştı. Ada futbolunda geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen Brooks'un bonservisine 17 milyon Euro değer biçiliyor. 

Senin için hazırladığımız haberler