Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'den Portekizli Teknik Direktör Açıklaması

25.03.2022 - 16:39 | Son Güncellenme: 26.03.2022 - 15:56

Valerien Ismael'e imza töreni düzenleyen Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi, daha önce görüştükleri Portekizli bir teknik adam ile yaşanan diyaloğu aktardı. İşte detaylar.

Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'den Portekizli Teknik Direktör Açıklaması

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR

Önder Karaveli'nin yerine teknik direktörlüğe Valerien Ismael'i getiren Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, imza töreninin ardından gazeticilerle ayrı bir soru cevap bölümü gerçekleştirdi. Beşiktaş Başkanı, Ismael'den önce görüştükleri Portekizli bir teknik adamla yaşanan diyaloğu ve anlaşma sağlanmamasının nedenini söyledi.

"Herkes onu getir, bunu getir diyor"

Ahmet Nur Çebi, "Herkes onu getir, bunu getir diyor. Nasıl getirelim? Bunlar hep maliyet. Geçmişte gördük işte Del Bosque... Getiriyoruz, ondan sonra tazminat ödemek zorunda kalıyoruz. Valerien bize en uygun isim. Başarılı olacağına inanıyorum. Yeter ki herkes desteklesin." şeklinde konuştu.

"Valerien ile buna başladık"

Çebi, "Bundan sonra o istedi, bu istedi ile değil, akıllı, mantıklı, maliyeti bize uygun transferler ve hocalar alacağız. Valerien ile buna başladık. Kimin ne istediği artık beni ilgilendirmez bundan sonra. Biz Beşiktaş'ın bütçesini düşünüyoruz. Bu böyle bilinmeli artık." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Valerien Ismael imzayı attı! Trabzonspor'a mesaj yolladı...
Habere Git

"Adam bize, 'Siz oynayın Trabzon maçını, ondan sonra gelirim' dedi"

Çebi, daha önce görüşülen bir çalıştırıcı hakkında şunları söyledi: "Portekiz'de bir hoca bakıldı. İsmini bilmiyorum. Adam bize şunu söyledi: 'Ben şimdi Portekiz'de bağlarımla uğraşıyorum. Siz oynayın Trabzonspor maçını, ondan sonra gelirim' Biz de tabii ki teşekkür ettik. Zaten isimleri ben pek bilmiyorum. Ben sadece 1 milyon mu 2 milyon mu alıyor, ona bakıyorum."

Çebi'nin bahsettiği Portekizli kim?

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, ismini vermediği Portekizli teknik adam ile aralarında geçen diyaloğu ve anlaşma sağlanamamasının nedenini anlattı. Çebi'nin bahsettiği çalıştırıcının, daha önce görüşme yapıldığı bilinen Leonardo Jardim olduğu düşünülüyor.

Leonardo Jardim kimdir?

1 Ağustos 1974 doğumlu Leonardo Jardim, 1998/99 sezonunda CD Portosantense takımı ile yardımcı antrenör olarak teknik adamlığa başladı. CSD Câmara de Lobos ve Camacha takımlarında yardımcı antrenörlük yapan Jardim, Camacha'da 2003/04 sezonunda birinci adamlığa getirildi.

Chaves, Beira-Mar, Braga, Olimpiakos, Sporting CP, Monaco ve Al-Hilal Riyad takımlarında teknik direktörlük yaptı. Son olarak Suudi Arabistan ekibi ile 26 maça çıkan Jardim, 15 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Jardim, Al-Hilal Riyad'ın başında 52 puan elde ederken, 2.00 puan ortalaması yakaladı.

Senin için hazırladığımız haberler