Adam Buksa: "Karışık duygular içerisindeyim"

16.06.2024 - 19:45 | Son Güncellenme: 16.06.2024 - 19:49

EURO 2024'te 1'inci hafta maçında Hollanda'ya karşı 2-1 mağlup olan Polonya'nın tek golünü atan Adam Buksa açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Adam Buksa: "Karışık duygular içerisindeyim"

AJANSSPOR-HABER

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası tüm heyecanıyla devam ederken, D Grubu'nda bugün ilk maç oynandı. Turnuvaya play-off yolundan katılan Polonya, Hollanda ile grubun ilk maçında karşı karşıya geldi. 16. dakikada Adam Buksa'nın golüyle 1-0 öne geçen Polonya, üstünlüğünü koruyamadı. 83. dakikada Gakpo ile beraberliği yakalayan Hollanda, 83'te Beşiktaş'ın eski yıldızı Wout Weghorst'un golüyle 2-1 kazanmayı başardı ve EURO 2024'e 3 puanla başladı.

Polonyalı forvet Adam Buksa, Hollanda maçının ardından konuştu.

"Başımızı kaldıracağız ve savaşmaya devam edeceğiz"

Puansız ayrıldıkları için üzgün olduklarını belirten Adam Buksa, "Kesinlikle 1 puan alabilirdik. Hollanda oyunu önde götürüyordu ama 2-1 geriye düştükten sonra bile pozisyonlarımız vardı. Puansız ayrılmak gerçekten çok üzücü. Başımızı kaldıracağız ve savaşmaya devam edeceğiz. Yenilgi için çok üzgünüm. Şimdi dinleneceğiz ve Avusturya maçı için Berlin'e gideceğiz. Attığım gol nedeniyle karışık duygular içerisindeyim. Önce çok mutlu ve coşkuluydum. Şimdiyse yenildiğimiz için üzgünüm. Şimdilik sakinleşmeliyim çünkü önümüzde daha maçlar var" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler