Beşiktaş, Polonyalı golcü Adam Buksa için girişimlere başladı

11.05.2022 - 09:34 | Son Güncellenme: 11.05.2022 - 09:52

Forvet transferinde hedefinde Alexander Sörloth bulunan Beşiktaş'ın listesinde tek isim Norveçli golcü değil. ABD'de forma giyen 25 yaşındaki yıldız için de girişimler başladı.

Beşiktaş, Polonyalı golcü Adam Buksa için girişimlere başladı

Bu sezon gol yollarında yaşadığı sıkıntıları gelecek sezon tekrar yaşamak istemeyen Beşiktaş, transferde önceliği forvet transferine verdi. 

Bu doğrultunda ilk hedef olarak Süper Lig'de Trabzonspor formasıyla gol krallığı yaşayan Alexander Sörloth'u alan Beşiktaş, bu transferde sonuç alamaması ihtimaline karşı alternatif golcü adayları için de girişimlere başladı. 

Adam Buska da listede

ABD MLS ekiplerinden New England'da forma giyen Polonyalı oyuncu Adam Buksa, siyah-beyazlıların en ciddi adayları arasında yer alıyor.

İlgini Çekebilir
Sörloth transferinde son dakika! Menajeri yarın İstanbul'a geliyor
Habere Git

Girişimler sürüyor

Kartal, sözleşmesi 31 Aralık 2022'de sona erecek olan 25 yaşındaki golcü futbolcu için de girişimlerini sürdürüyor. 

Makul bir bonservis bedeli

Milliyet'te yer alan habere göre; Siyah-beyazlı idareciler, ABD'deki kurallar gereği MLS yönetimiyle makul bir bonservis bedeli konusunda anlaşarak kadroya katmak istiyor.

9 maçta 5 gol, 2 asist

Piyasa değeri 9 milyon Euro olan Adam Buska, 9. haftası geride kalan MLS'de bu sezon 7 maçta 3 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Polonyalı futbolcu, CONCACAF Şampiyonlar Ligi'nde ise New England formasıyla iki maçta 2 kez fileleri havalandırdı. 

Polonya Milli Takımı formasını da 7 kez terleten 25 yaşındaki Buska, 7 maçta 5 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler