Adana Demir'de 'Defans yapma' polemiği!

25.12.2020 - 19:20 | Son Güncellenme: 25.12.2020 - 19:22

Son dakika spor haberleri... TFF 1. Lig'de Adana Demir'in yeni teknik direktörü Cüneyt Dumlupınar açıklamalarda bulundu. Dumlupınar'ın eski teknik direktör Ümit Özat'ın savunma futbolu ile ilgili sözlerinin ardından 'Adana Demir defans yaptırmaz, yaptırır' demesi ise dikkatleri çekti. İşte detaylar...

Adana Demir'de 'Defans yapma' polemiği!

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor’da Ümit Özat ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör Cüneyt Dumlupınar oldu.

Adana ekibi, ligin 16. haftasında oynayacakları Balıkesirspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, Dumlupınar, yaptığı açıklamada Adana Demir’in defans yapmaktan ziyade defans yaptıracak takım olduğunu vurguladı. 

''Chelsea bile savunma yapıyor. Sen kimsin?"

Geçtiğimiz günlerde eski teknik direktör Ümit Özat, "Adana Demirspor savunma yapmaz diye bir laf çıkarmışlar. Bugün Chelsea bile savunma yapıyor. Sen kimsin?" şeklinde bir açıklamada bulunmuştu.

''Adana Demirspor defans oynamaz, defans yaptırır''

Bunun üzerine Dumlupınar’ın ''Herkesin isteğinin farkındayım. Adana Demirspor defans oynamaz, defans yaptırır. Biz bir gol yiyorsak 2 tane atacağız, o gücümüz var. 2 gol yiyorsak 4 gol atarız. Belirleyici biziz, biz her maça kazanmak için çıkıyoruz'' ifadeleri de dikkat çekti.

Senin için hazırladığımız haberler