Adana Demirspor, Cherif Ndiaye'yi Kadrosuna Kattı | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
24.01.2023 - 21:00 | Son Güncellenme: 24.01.2023 - 21:04

Son dakika transfer haberleri... Adana Demirspor aradığı golcüyü buldu. Mavi Şimşekler, Göztepe'nin eski forveti ile anlaştı. Detaylar haberimizde...

Adana Demirspor, Cherif Ndiaye'yi Kadrosuna Kattı | Transfer Haberleri

Salim MANAV - AJANSSPOR

Son olarak Trabzonspor'dan ayrılan sol kanat oyuncusu Yusuf Erdoğan'ı kadrosuna katan Spor Toto Süper Lig'in iddialı takımı Adana Demirspor forvet transferinde mutlu sona ulaştı. 

Adana Demirspor, Cherif Ndiaye ile anlaştı

Adana Demirspor, Cherif Ndiaye'nin kiralık transferi için kulübü Shanghai Port ve oyuncu ile prensip anlaşmasına vardı. Sözleşmesinde satın alma opsiyonu da bulunan 27 yaşındaki Senegalli golcü yarın Adana'da olacak. 

Ndiaye, Göztepe'de de forma giydi

2020-2022 yılları arasında Göztepe forması giyen Cherif Ndiaye, İzmir temsilcisinde 73 maçta oynadı ve 24 kez fileleri havalandırdı. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de sol bek transferi tamam!
Habere Git

Geçen sezonki Shanghai Port performansı

Ndaiye; geçen sezon kulübü Shanghai Port'ta ise 20'si ilk 11, 25 maçta şans buldu ve 9 gol ile 1 asist yaptı.

Orta sahada hedef Ademi 

Orta saha transferi için Bakayoko ile görüşen Mavi Şimşekler, listesine Dinamo Zagreb'in sembol oyuncusu Arijan Ademi'yi ekledi ve görüşmelere başladı. Mavi-Lacivertliler; orta sahaya Bakayoko ya da Ademi'yi transfer edecek.

Öte yandan Adana Demirspor, 28 Ocak Cumartesi günü saat 13.30'da Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak. Mavi Şimşekler lide topladığı 34 puanla 6. sırada yer alıyor.

İlgini Çekebilir
Rosier'e hangi suçtan ne kadar ceza istendi?
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler