A. Demirspor'dan M. Sancak: "Balotelli Yerine Trabzonsporlu Gervinho gündemdeydi"

Akın Ungan
05.01.2022 - 21:48 | Son Güncellenme: 06.01.2022 - 00:16

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, transferde Mario Balotelli yerine Gervinho'nun düşünüldüğünü açıkladı. Balotelli'yi korkutan neydi? Gervinho kim?

A. Demirspor'dan M. Sancak: "Balotelli Yerine Trabzonsporlu Gervinho gündemdeydi"

Süper Lig'in zorlu takımlarından Adana Demirspor'un Başkanı Murat Sancak, yayıncı kuruluşa yaptığı konuşmada, samimi açıklamalarda bulundu.

"Gündeme gelen Gervinho'du"

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Mario Balotelli isminden önce Trabzonspor'un aldığı Gervinho'nun gündemlerinde olduğunu itiraf etti. Sancak, "Gündeme gelen Gervinho'du, Trabzon'a giden. Benim 4 numara oğlan Spor Akademisi okuduğu için 'Baba, müzmin sakat o. İsterseniz bir daha düşünün.' dedi. Ondan vazgeçtik." ifadelerini kullandı.

"Deli..."

Balotelli transferinin perde arkasını anlatan Başkan, "Balotelli gündeme geldi. Tabi deli... Bizim Türkiye'ye göre deli... Benim şu anki algılamam çok farklı tabi. Hırslı diyorum ben. Olsun dedik. Menajeriyle filan görüştük. Çok zorluklar çıkardı. Sonradan bir açıklama yaptı, vazgeçtim filan diyordu. Sonra kendisi döndü, bizim Gökhan İnler üzerinden. Ben gelmek istiyorum dedi." şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Adana Demirspor'da yıldız oyuncunun testi pozitif çıktı! Fenerbahçe maçında...
Habere Git

"İki dizini bükerek, yanımda duruyordu"

Balotelli ile kurulan samimi bağı aktaran Sancak, "İlk görüşmemizde hakikaten bir lider oyuncu olduğunu gösterdi. Hatta öyle samimi ortam oldu ki ben koltukta oturuyorum, kendisi iki dizini bükerek, yanımda duruyordu. Ve Adana'yı görmeden, imza attı... Bugün kimi getirirseniz getirin, Adana'yı görmeden imza atmaz." dedi.

"Bir insan, ülkesini bu kadar kötüler mi?"

İtalyan forvetin, Türkiye'ye geldiğinde karşılaştığı bir Milli futbolcuyla arasında geçen diyalogdan sonra korktuğunu ifade eden Murat Sancak, "Tabi Adana, Suriye'ye yakın. Korkutanlar da oldu. Hatta bizim bir tane Milli futbolcumuz, havaalanında görüyor. Diyor ki; 'Senin Adana'da ne işin var? Orası mafyaların olduğu yer.' Milli futbolcumuz bu... Balotelli'ye söylüyor bunu... Ona iki çift sözüm olacak benim, zamanı gelince onu görürüm ben... Çok ayıp etti. Bir insan, ülkesini bu kadar kötüler mi?" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Murat Sancak'tan Galatasaray'a: İşte Balotelli'nin bonservis bedeli
Habere Git

Balotelli'nin Adana Demirspor karnesi

12 Ağustos 1990 doğumlu Mario Balotelli, Lumezzane takımında futbol hayatına başladı. Ardından Inter, Manchester City, Liverpool, Milan, OGC Nizza, Marsilya, Brescia ve Monza gibi içlerinde Avrupa devlerinin de bulunduğu önemli kulüplerde forma giydi.

7 Temmuz 2021 tarihinde Adana Demirspor formasıyla, Türkiye ile tanışan Balotelli, bu sezon 20 maça çıktı. Çıktığı mücadelelerde 8 kez gol sevinci yaşayan yıldız futbolcu, 4 kez de arkadaşlarına gol pası verdi.

Gervinho'nun Trabzonspor karnesi

27 Mayıs 1987 doğumlu Gervinho, JMG Abidjan takımında kariyerine adım attı. KSK Beveren, LOSC Lille, Arsenal, Roma, HB CFFC, C. Fortune Res. ve Parma gibi kulüplerde oynadı. Balotelli ile aynı dönemde Trabzonspor'a imza atan 34 yaşındaki Fildişili, bu sezon bordo-mavililerle çıktığı 13 maçta 2 gol, 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler