Adana Demirspor Başkanı Sancak'tan David Luiz cevabı

22.07.2021 - 23:16 | Son Güncellenme: 22.07.2021 - 23:27

Son dakika haberleri... Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, takımın transfer gündemine dair açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Adana Demirspor Başkanı Sancak'tan David Luiz cevabı

AJANSSPOR - HABER

 

Süper Lig'in yeni ekibi Adana Demirspor, ligde kalıcı olmak adına transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Şimdiye dek, uluslararası futbol arenasında isim yapmış isimlerle anlaşan ekip; son olarak Umut Meraş ve David Luiz transferleriyle anılıyordu. Başkan Murat Sancak, Luiz ve Meraş transferlerine ilişkin son gelişmeleri anlattı. 

Başkan Sancak: "Anlaşamadık..."

Radyo Gol'den Berk Sayar'a konuk olan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, David Luiz ve Umut Meraş transferleri hakkında: "David Luiz ve Umut Meraş ile görüştük ama ikisi ile de anlaşamadık. Bekten vazgeçtik, yurt dışından bir stoper bakıyoruz" cevabını verdi. 

9 transfer yapıldı

Yaz transfer sezonunun en aktif ekiplerinden Adana Demirspor şimdiye dek, Mario Balotelli, Younes Belhanda, Metehan Mimaroğlu, Lucas Castro, Tayfun Aydoğan, Bünyamin Balat, Jonas Svensson, Ferhat Kaplan ve Britt Assombalonga'yla anlaşmaya vardı. 

Umut Meraş ve David Luiz'in istatistikleri

Geçtiğimiz sezon Fransız Le Havre ekibiyle Ligue 2'de 31 maça çıkarken 1 gol, 1 asist yapmıştı. David Luiz ise, Arsenal formasıyla 30 maçta oynarken takımına 2 gollük katkıda bulundu. 

Senin için hazırladığımız haberler