Adana Demirspor, Eyüpspor'a 5 oyuncu verecek!

19.06.2022 - 00:47 | Son Güncellenme: 19.06.2022 - 01:05

Eyüpspor Olağan Seçim Genel Kurulu'nda Murat Özkaya yeniden başkan seçilirken Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Eyüpspor'a 5 oyuncu vereceklerini söyledi

 Adana Demirspor, Eyüpspor'a 5 oyuncu verecek!

Eyüpspor Olağan Seçim Genel Kurulu'nda saat 18.00'de başlayan oy verme işlemi, 20.00'de sona erdi ve oy sayımına geçildi. Tek aday olarak seçime giren Murat Özkaya yeniden başkan seçildi.

Adana Demirspor'dan 5 oyuncu

Eyüpspor Olağan Seçim Genel Kurulu'nda Adana Demirspor başkanı Murat Sancak misafir olarak yer aldı. Sancak yaptığı konuşmasında Adana Demirspor’dan Eyüpspor’a 5 oyuncunun transfer olacağını ancak isimleri şu an veremeyeceğini, taraftarın kendisini topa tutabileceğini ifade etti. 
 

Stad için izin versinler

Yeniden başkan seçilen Murat Özkaya "Bu konuda devletimizden maddi anlamda hiçbir şey talep etmemekteyiz. Bizim tek isteğimiz, mevcut stadımızın bulunduğu bölgede yeni bir stadın inşa edilmesine izin verilmesi ya da bizlere gösterilecek uygun bir lokasyonda yeni bir stadın inşası için izin verilmesidir. Stadın yapımında gerekli maddi yatırımı ben gerçekleştireceğim. Tek isteğim bize izin verilmesidir" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler