Avrupa Kulüpleri ve Adana Demirspor Naby Oulare’nin Peşinde | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
15.11.2022 - 13:51 | Son Güncellenme: 15.11.2022 - 14:09

Transfer haberleri... Boluspor Kulübü'nün genç Gineli savunma oyuncusu Naby Oulare’nin talipleri artıyor. Süper Lig'den Adana Demirspor da oyuncu için devrede.

Avrupa Kulüpleri ve Adana Demirspor Naby Oulare’nin Peşinde | Transfer Haberleri

Nazım TÜRKNAS-AJANSSPOR

Naby Oulare, Spor Toto 1. Lig'de, bu yıl diğer sezonlara oranla çok daha farklı bir performans sergiliyor. Zirve grubunda yer alan Boluspor'da başarının en büyük paylarından birisi Gneli savunma oyuncusu. Kırmızı-beyazlı ekip 13. haftası tamamlanan ligin en az gol yiyen ekibi durumunda.

Naby Oulare performansıyla dikkat çekiyor

İşte ligin en az gol yiyen ekibi olan Boluspor’da defans hattında bir isim performansıyla oldukça dikkat çekiyor. Henüz 20 yaşında olan Gineli stoper Naby Youssouf Oulare.

11 maç 2 gol

Ligde 11 maça çıkan ve 2 gol ile takımına katkı sağlayan Gineli oyuncu, geçtiğimiz yılı Boluspor U-19 takımında geçirmişti.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş ve Galatasaray'dan sonra Fenerbahçe! TFF'ye çıkarma
Habere Git

Naby Oulare ile ilgilenen kulüpler var

Bolusporluyuz internet sitesinden Fahri Gündüz’ün Radyospor Üçleme programında verdiği bilgiye göre, bu dikkat çekici istatistikler sonucu hem yurt içinden hem yurt dışından bazı kulüpler, Naby Oulare için Boluspor ile ilgilenmeye başladı. 

Gineli oyuncu ile ilgilenen takımlar

2027 yılında sözleşmesi bitecek olan oyuncu ile yurt dışından 2, Fransa Ligi'nden 1 ve yurt içinden ise Adana Demirspor’un ilgilendiği belirtildi. 

Boluspor’un istediği ücret

Boluspor’un bu transfer için 1.5-2 milyon Euro bonservis bedeli belirlediği gelen haberler arasında.

İlgini Çekebilir
Aslan'ın yıldızı Yunus Akgün'den flaş hamle! Sözleşme...
Habere Git

Boluspor son maçta kendi evinde Yeni Malatyaspor’u 1-0 mağlup etmiş ve golü 84. dakikada Naby Youssouf Oulare kaydetmişti.

Senin için hazırladığımız haberler