Hakan Kutlu'dan Sabri Sarıoğlu, Eray İşcan, Hakan Balta ve Pote açıklaması

09.07.2018 - 14:13 | Son Güncellenme: 09.07.2018 - 17:13

Hakan Kutlu'dan Sabri Sarıoğlu, Eray İşcan, Hakan Balta ve Pote açıklaması

Adana Demirspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Mavi lacivetli takımın transfer gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Hakan Kutlu, ismi sıklıkla Adana Demirspor'la anılan Sabri Sarıoğlu, Hakan Balta, Eray İşcan, Pote ve Lawal'ın transferi hakkında bilgiler verdi.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

Sözlerine Adana Demirspor tercih nedenini anlatarak başlayan Hakan Kutlu, "En son Kayserispor'da başarılı bir dönem geçirdik. O zamandan beri pek çok takımdan teklif alıyorum. Adana Demirspor yapı olarak, yetiştiğimiz yer olarak, büyük bir taraftar kitlesi ve camiası olan bir takım. Mersin İdman Yurdu'nda çalışırken Adana Demirspor ile oynadığımız maçlarda da bunu söylemiştim. Tabii takımda oluşan yeni bir yönetim kurulu var, onlar da çalışmak için çok heyecanlı. Şu anki tek dezavantajımız transfer dönemi. Bu dönemi transferde hata yapmadan kapatmamız gerekiyor. Sabredeceğiz, doğru çalışarak transfer yapacağız. Uzun bir maratonda taraftarımız, yönetim kurulumuz çalışarak bu takımı hedeflediği yere getireceğiz. 

Adana Demirspor ile bir kez daha gündeme gelmiştik. O zaman olmamıştı, hayırlısı buymuş. Adana Demirspor arkasında çok fazla taraftar kitlesi olan, galibiyetler ya da mağlubiyetlerle sevinip üzülen insanlar. Bu camiaya hizmet etmek bizim için şeref. İnşallah doğru işler yapıp doğru bir takım kuracağız. Taraftarın bizi seveceğine inanıyorum. Hepsinin gücünü arkamda görmek istiyorum. Bu camia zaten Süper Lig’i daha önceden yakalamalıydı. Tabii ki hedefimiz şampiyonluk olarak yola çıkacağız ancak tabii ki bazı sıkıntılarımız da var. Elimizde bir kadro yok ve 10-15 gün geç başlıyoruz. İnşallah Adana Demirspor yakıştığı yere gelecektir.’" dedi.

Sabri Sarıoğlu, Eray İşcan, Hakan Balta, Pote ve Lawal transfer edilecek mi?

Transfer konusunda da açıklamalarda bulunan Kutlu, "Pote bizim de çalışmak isteyeceğimiz bir oyuncu ancak onun yaklaşımı çok önemli. İsteyeceği maaş da önemli. Ortak bir şartlarda buluşabilirsek isteriz ancak bir süre bekleyeceğiz. 700 bin Euro Süper Lig takımlarının zorlanacağı bir rakam. Şartları zorlar ve aynı imkanlarda buluşursak Pote'yi kadromuzda görmek isteriz. Sabri Sarıoğlu, Hakan Balta ve Eray İşcan ile hiçbir görüşme olmadı. Gündemimizde şu anda yoklar. Lawal'da kadromuzda görmek istediğimiz oyunculardan. Ancak transfer bir süreç. Örneğin; 34 yaşındaki oyuncu 3 yıllık mukavele istiyor. 1 yıl sonra bu oyuncudan faydalanamayabilirsin. Ben benden sonra ne olursa olsun diye düşünebilirdim ancak böyle bir yapıda değilim" ifadelerini kullandı.

Genç oyunculara da mesaj gönderen Hakan Kutlu, sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Biz genç oyuncular anlamında hangi takımda çalıştıysak katkıda bulunduk. En özen gösterdiğim şeylerden bir tanesi o şehrin oyuncularını takıma kazandırmak. Altyapı hocalarıyla da toplantı yapıp bilgi alacağız. Geçmişimize bakıldığı zaman genç oyuncuları çalıştırdığımız takımlara kazandırdık"

Senin için hazırladığımız haberler