Adana Demirspor, Ndiaye transferinde son aşamada!

29.05.2021 - 21:11 | Son Güncellenme: 29.05.2021 - 22:27

Yıllar sonra Süper Lig'e dönen Adana Demirspor, ligde kalıcı olabilmek adına transfer çalışmalarını sürdürüyor. Mavi şimşekler, Badou Ndiaye ile büyük aşama katetti. İşte detaylar...

Adana Demirspor, Ndiaye transferinde son aşamada!

AJANSSPOR - Salim MANAV

 

26 yıllık aradan sonra adını Süper Lig’e yazdıran Adana Demirspor’da transfer çalışmaları başladı. Kadrosuna ilk olarak Menemenspor’dan Tayfun Aydoğan’ı katan Mavi Şimşekler, Badou Ndiaye’yi transfer etmek için görüşmelere başladı. 

Anlaşma 3 yıllık...

Geçtiğimiz sezon 6 aylığına Fatih Karagümrük'te forma giyen Badou Ndiaye, sezonu Al-Ain'de kapatmıştı. Birleşik Arap Emirlikleri'nde yarım sezon geçiren oyuncunun sözleşmesine dair detaylar belirsizliğini korurken; Adana Demirspor, Senegalli oyuncu için devreye girdi.

 

Dün gerçekleşen transfer görüşmelerinde iki taraf da masadan olumlu şekilde ayrıldı. Rakamsal olarak iki taraf arasında küçük farklar bulunurken; anlaşma sağlanması halinde Ndiaye'nin Adana Demirspor'a 3 yıllık imza atması bekleniyor.

Süper Lig'i yakından tanıyor

Taraflar arasında herhangi bir sorun yaşanmadığı sürece, Senegalli orta saha oyuncusunun Adana Demirspor'a katılması düşünülüyor. Daha önce Osmanlıspor, Galatasaray, Trabzonspor ve Fatih Karagümrük gibi ekipler de top oynayan Ndiaye, Süper Lig'i yakından tanıyor. Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 14 maça çıkıp 3 gol, 4 asist yapan futbolcu; Karagümrük'ten sonra soluğu Al-Ain'de almıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler