Adana Demirspor, Samet Aybaba kararını verdi!

10.05.2021 - 16:41 | Son Güncellenme: 10.05.2021 - 16:51

26 yıl sonra Adana Demirspor'u Süper Lig'e çıkaran teknik direktör Samet Aybaba'nın takımdaki geleceği netleşti. Kulüp yönetimi, Aybaba ile "devam" kararı aldı. İşte detaylar...

Adana Demirspor, Samet Aybaba kararını verdi!

AJANSSPOR - HABER

"Mavilerin" Süper Lig hasreti son buldu. Adana Demirspor, tam 26 yıl sonra tekrar Süper Lig'e geri döndü. Sezonun sonlarına doğru takımın başına getirilen Samet Aybaba'nın bu başarıda payı büyük. 12 maçta takımın başında olan Aybaba, bu müsabakalarda yenilgi yüzü görmedi. Adana Demirspor, ligi şampiyon olarak tamamlayıp doğrudan Süper Lig'e yükselince; kulüp yönetimi Aybaba kararını verdi. 

"Şampiyonluğumuzda büyük pay sahibi olan..."

Adana Demirspor'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda; 

"Çok değerli Adana Demirspor taraftarları,

Adana Demirspor'umuz vakit geçirmeden transfer çalışmalarına başlamıştır. İlk olarak şampiyonluğumuzda büyük pay sahibi olan teknik direktörümüz Samet Aybaba ile iki yıllık yeni anlaşma sağlanmıştır.

Anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyor. nice büyük başarıları hocamızla yaşamayı temenni ediyoruz." ifadelerine yer verildi. 

 

22 Şubat 2021'de Cüneyt Dumlupınar'ın yerine takımın başına getirilen Samet Aybaba, 12 maçta 2.82 maç başı puan ortalamasını yakalayarak, eşine az rastlanır bir başarıya imza atmıştı.

Murat Sancak ne demişti?

"Süper Lig'e yükselirsek Samet Aybaba ile devam edeceğiz. Süper Lig hedefine ulaşırsak bunda en büyük paylardan birisi hocamızındır, Süper Lig'de çalışmak onun hakkıdır. Samet Hoca'nın çalışmaması da nankörlük olur. Ben nankörlüğü sevmem."

Senin için hazırladığımız haberler