Adana Demirspor'un Transfer Radarındaki Tiemoue Bakayoko İmzadan Döndü

Akın Ungan
01.02.2023 - 14:13 | Son Güncellenme: 01.02.2023 - 14:25

Adana Demirspor, Tiemoue Bakayoko transferini bitiremedi. Bonservisi Chelsea'de olan Milan'ın kiralık stoperi kulüp binasına kadar gelip, imzadan döndü.

Adana Demirspor'un Transfer Radarındaki Tiemoue Bakayoko İmzadan Döndü

Spor Toto Süper Lig'in flaş ekibi Adana Demirspor, ara transfer döneminde çalışmalarına devam ediyor. Kadrosunu güçlendirerek, üst sıralardaki yerini korumayı hedefleyen Mavi Şimşekler, sona geldiği stoper transferini tamamlayamadı.

Adana Demirspor oyuncu ve kulüpleriyle anlaştı

Milliyet'in haberine göre Adana Demirspor, Tiemoue Bakayoko ve bonservisini elinde bulunduran Chelsea ile kiralık sözleşmesinin devam ettiği Milan ile transfer görüşmelerinde anlaşma sağladı. Fakat son aşamada pürüz çıktı.

Bakayoko kulüp binasından döndü

Oyuncunun resmi evraklara imza atması için Adana'ya getiren kulüp, son aşamada transferi bitiremedi. Tiemoue Bakayoko kulüp binasına kadar gelip, evrakları imzalamadan geri döndü.

İlgini Çekebilir
Aslan'da Icardi ve Jovic gelişmesi! Erden Timur, İtalya'ya gidiyor...
Habere Git

Tiemoue Bakayoko'nun kariyeri

17 Ağustos 1994 doğumlu Tiemoue Bakayoko, ülkesi Fransa'nın Rennes takımında futbola başladı. Monaco'ya transfer olan savunmacı, 2017'de Chelsea'ye imza attı. Milan, Monaco ve Napoli'ye kiralanan tecrübeli oyuncu, son olarak 2021 yazında tekrar Milan ile kiralık anlaşmaya vardı.

Bu sezon hiç maça çıkamadı

Tiemoue Bakayoko, bu sezon hiçbir maçta görev alamadı. Geçtiğimiz sezonu da Milan'da kiralık olarak tamamlayan 28 yaşındaki futbolcu, çıktığı 18 müsabakada gol ya da asist katkısı üretememiş, 4 maçta sarı kart görmüştü.

Kariyeri boyunca 290 resmi maçta görev alan Tiemoue Bakayoko, 13 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 9 defa takım arkadaşlarına gol pası veren stoper, 43 sarı kart, 4 ikinci sarıdan kırmızı kart, 2 de direkt kırmızı kart gördü.

İlgini Çekebilir
Yeni Kartal bugün İstanbul'a geliyor!
Habere Git

Adana Demirspor'un Süper Lig performansı

Adana Demirspor, Spor Toto Süper Lig'de iyi bir sezon geçiriyor. 20 lig maçına çıkan Mavi Şimşekler, 10 galibiyet elde etti. 7 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşayan Adana Demirspor, topladığı 37 puan ile 5. sırada yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler