Adana Demirspor taraftarına çağrı!

11.12.2015 - 16:29 | Son Güncellenme: 11.12.2015 - 16:29

Adana Demirspor Başkanı Sedat Sözlü, pazar günü oynanacak Kayseri Erciyesspor maçında tüm Adanalıları yanlarında görmek istediklerini söyledi.

Sözlü, Adana Demirspor tesislerinde yaptığı basın toplantısında 13 haftalık süreçte çok sıkıntılar yaşadıklarını söyledi. Bu sıkıntılarda yönetim kuruluyla birlikte sağlam bir duruş sergilediklerini dile getiren Sözlü, "Sabır her zaman doğru bir tercihimiz olacaktır. Sabredeceğiz ve takımımızı iyi bir noktaya getireceğiz. 13 maçlık süreçte çok iyi maçlarımız olmadı. Mazerete sığınmak istemiyorum ama çoğu maçta hakkımız gasbedildi. Biz, bu aşamaları geçtikten sonra iyi yolda olduğumuza inanıyoruz" diye konuştu.

Teknik heyet üzerinden çok eleştirildiklerini ifade eden Sözlü, "Teknik manada da çok üzerimize gelindi. 'Acaba hoca değişmeli mi?' eleştirilerine göğüs gerdik. İyi niyetle çalışan bir teknik ekibimiz var. Ben hocamızın başarılı olacağına inanıyorum. Son 3 haftadır eksik giderme noktasında çalışmalarımız oldu. Sizler bu takıma güvenin. Bu takım hak ettiği yere gelecektir" dedi.

Hedef 17 bin seyirci

Pazar günü Kayseri Erciyesspor maçının Adana Demirspor için çok önemli bir maç olduğunu dile getiren Sözlü, sözlerini şöyle tamamladı: "Adana Demirspor taraftarı takımına her daim sahip çıkıyor ancak seyirci rakamlarına bakıldığında beklenen seviyede bir seyirci sayısı elde edemedik. Bu kadar köklü ve marka bir takıma bu durum hiç yakışmıyor. Erciyes maçına bakıldığında belki ligin en altlarında bir takım görülebilir ancak böyle takımlar hep ters olur ve sıkıntı verir. O nedenle sahadaki futbolcuların seyirciyle bütünleşip maça daha iyi motive olmalarını sağlamamız gerek. Kendi sosyal medya hesaplarımda 'Hedef 17 bin seyirci' diyorum. Bu maçı aldığımız taktirde ilk yarıyı zirvede bitirme şansımız yüksek. Bu nedenle tüm Adanalıları pazar günü oynanacak Kayseri Erciyesspor maçına bekliyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler