Adana Demirspor taraftarından Beşiktaş'a Balotelli göndermesi

25.09.2021 - 19:07 | Son Güncellenme: 25.09.2021 - 19:36

Süper Lig'de Gaziantep'i ağırlayan Adana Demirsporlu taraftarlar, Mario Balotelli'nin Sergen Yalçın'a yaptığı hareketi büyük bir pankartla tribüne astı.

Adana Demirspor taraftarından Beşiktaş'a Balotelli göndermesi

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'de hafta arası oynanan Beşiktaş-Adana Demirspor maçı çok konuşuldu. Özellikle Mario Balotelli'nin Sergen Yalçın'a yaptığı hareket karşılamanın bile ötesine geçti. 3-3 biten mücadelede 1 gol, 1 asistle oynayan İtalyan yıldız, davranışlarıyla siyah-beyzlıları kızdırdı. 

Balotelli'ye pankartlı destek

Adana Demirspor bu maçın ardından ilk mücadelesine kendi evinde Gaziantep FK önünde çıktı. Mavi-lacivertli taraftarlar Mario Balotelli'ye büyük sevgi gösterisinde bulundu. Mavi Şimşekler grubu ise, Yeni Adana Stadı tribünlerinde Balotelli'nin Sergen Yalçın'a yaptığı hareketin pankartını asarak golcü oyuncuya destek verdi. 

Ne olmuştu?

Beşiktaş-Adana Demirspor maçı sırasında takımının 2. golünü atan Balotelli, Beşiktaş yedek kulübesine doğru giderek Sergen Yalçın'ı işaret etmiş ve iki eliyle kafasını göstermişti. İtalyan yıldız bu hareketi, kendisine yıllar önce bir televizyon programında "Beyni yok" dediği için siyah-beyazlı teknik adama yaptığını ifade etmişti.

Beşiktaş, Balotelli'yi kınadı

Sergen Yalçın maçtan sonra bu harekete bir anlam veremediğini söylemiş ve yaptığının Balotelli açısından "üzücü" olduğunu ifade etmişti. Beşiktaş ise bir açıklama yaparak ünlü oyuncuyu kınadı ve ceza alması için takipçisi olacağını vurguladı.

İki kulüp arasında paylaşım savaşı

Yaşanan tartışmalar, Beşiktaş antrenörleri Murat Şahin ve Ozan Köprülü'nün PFDK'ya sevk edilmesi ve Balotelli'nin ceza almaması ile daha da alevlendi. Siyah-beyazlı kulüp bunun üzerine "Adalet yok maskeli 'Balo' var" diyerek bir kez daha Balotelli ve ona ceza vermeyen TFF'yi hedef aldı. Adana Demirspor ise "Maskeli balo ve onun 'sahte' yüzleri" paylaşımıyla Beşiktaş'a yanıt verdi. 

İlgini Çekebilir
Balotelli açıkladı: Sergen Yalçın'ın videosunu izleten kişi belli oldu!
Habere Git

Balotelli 2 kez ofsayta takıldı

Öte yandan Gaziantep FK maçına ilk 11'de başlayan Mario Balotelli, 19 ve 25. dakikalarda topu ağlara gönderdi. Ancak pozisyonlar ofsayt gerekçesiyle gol değeri kazanmadı.

Senin için hazırladığımız haberler