Adana Demirspor TD Mustafa Alper Avcı, Galatasaray'ın zaafını açıkladı!

Cem Ergün
09.02.2025 - 18:50 | Son Güncellenme: 09.02.2025 - 18:54

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray'ın konuğu olacak Adana Demirspor'un teknik direktörü Mustafa Alper Avcı, karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

Adana Demirspor TD Mustafa Alper Avcı, Galatasaray'ın zaafını açıkladı!

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 23. haftası, Galatasaray - Adana Demirspor maçına ev sahipliği yapacak. Karşılaşma öncesi Mavi Şimşekler'in teknik direktörü Mustafa Alper Avcı, beIN Sports'a değerlendirmelerde bulundu.

"Bir hafta boyunca Galatasaray'a hazırlandık"

Galatasaray'a karşı hazırlıklarından bahseden Mustafa Alper Avcı, "Bir hafta boyunca Galatasaray'a hazırlandık. Bir proje, uzun vadeli ve Adana Demirspor'un geleceğine yönelik. Hafta boyunca çalıştıklarımız, geçişte yapmamız gerekenleri çalıştık. Mertens bağlantı oyuncusu, ona karşı tedbirleri aldık.

"Geçişlerde Galatasaray'ın zaafları var"

Geçişlerde Galatasaray'ın zaafları var. Oyuncularımızın bu atmosferde kendilerini ispat etme adına sahada olacağını düşünüyorum. Maç için çok pozitifim. Galatasaray'ın en güçlü tarafı merkez, orada sayısal üstünlüğü elde edersek orada etkili olabiliriz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler