Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur açıkladı! Aydın Yılmaz....

08.02.2018 - 14:07 | Son Güncellenme: 08.02.2018 - 14:07

Adana Demirspor'un yeni teknik direktörü Mustafa Uğur, yarın oynanacak olan Gaziantepspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Mavi Lacivertli takım hakkındaki son bilgileri paylaşan Uğur, devre arası transfer döneminde sansasyonel bir şekilde takıma kazandırılan ve Samsunspor maçında asist kaydedenen Galatasaray'ın eski oyuncusu Aydın Yılmaz'ın Gaziantepspor deplasmanında olmayacağını söyledi. 

Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın sorularını yanıtlayan Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur'un sözlerinden satır başları şu şekilde:

Uğur hedeflerini açıkladı!

Adana Demirspor'daki 3. dönemimiz heyecanlıyız. İlk geldiğimiz döneme göre bu dönem çok farklı. Birinci hedefimiz alt sıralardan kurtulmak olacak. Seri galibiyetler moral ve motivasyonumuzu artıracaktır. Gaziantepspor maçı zor olacak. Hedefimizi mutlak galibiyet. Maçı yarın oynamamız ve önümüzde 8-9 günlük süreç olması bizim için önemli bir avantaj.

Seri galibiyetlere ihtiyacımız var

Takımımı daha önce televizyondan canlı olarak maçı izledim. Fakat televizyondan ve canlı yayında izlemek çıplak gözle izlemek kadar sağlıklı değil. Bu süreçte seri galibiyetlere ihtiyacımız var.

Aydın Yılmaz yok!

Gaziantepspor maçında; Aydın Yılmaz kadromuzda olmayacak. Kendisi hasta olduğu için Gaziantepspor deplasmanında yok. Aydın çok tecrübeli ve teknik açıdan önemli bir oyuncu fakat fiziksel olarak biraz daha zamana ihtiyacı var. İnşallah Aydın'ı da tekrar futbolumuza kazandırabiliriz. 

AJANSSPOR -

Senin için hazırladığımız haberler