Adana Demirspor transferi kapattı mı? Resmi açıklama...

01.10.2020 - 11:41 | Son Güncellenme: 01.10.2020 - 11:44

Adana Demirspor'un başkanı Murat Sancak, transfer çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Transfer yapacaklar mı? Adanaspor derbisi için neler söyledi? Volkan Şen'de son durum...

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor’da başkan Murat Sancak, Adanaspor derbisi öncesinde açıklamalar yaptı. Adana Demirspor, transfer yapmaya devam edecek mi? Derbi için ne düşünüyor?

Murat Sancak’tan Galatasaray-Fenerbahçe örneği

 Adana Demirspor Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Murat Sancak, "Derbilerde sonuçlar da belli olmaz. Kazanmak için çıkacağız, beraberlik bile değil. Onlar da eminim öyle düşünüyor. Derbi belli olmuyor, bir bakıyorsun 4 yıl üst üste şampiyon olan Galatasaray, kötü bir Fenerbahçe ile oynadığı zaman gol yiyip yenilebiliyor. Derbiler böyle yani. Onun için derbiler hafife alınmaz, zor maçlardır" dedi.

"Transfer bitti, aç gözlü olmanın bir alemi yok"

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, transferlerle ilgili konuşarak, "Transfer bitti, bu saatten sonra şımarmanın bir anlamı yok. Aç gözlü olmanın da bir alemi yok. Tüm futbolculara baktığımız zaman iki tane takım çıkarabilecek durumdayız şu anda. Tabi hazır olmayan oyuncular var. Onları da milli takım arasından sonra dört dörtlük hazır olduktan sonra yolumuza bakacağız. Ama transfer bitti. Belki bir kişi oyuncu fazlalık olabilir onlar da kalmak isterse kalır, gitmek isteyen olabilir" diye konuştu.

"Nedensiz kimseyi takımdan göndermem"

3 futbolcuyu gönderdiklerini dile getiren Sancak, "Aosman, Carayol ve Samet Ali'den kulüp bulmalarını istedik. Yarın bir gün kulüp bulamayıp gelebilirler. Ama 24 kişilik kadro içerisinde olmayacaklar. Ahengi bozamayız. Bir futbolcuyu gönderiyorsak nedeni vardır. Nedensiz hiç kimseyi göndermem, kimseye de haksızlık yaptırmam. Hoca, yöneticiler de haksızlık yapamaz. Bir futbolcunun gitmesine karar verdiysek muhakkak altında bir nedeni vardır. Her nedeni de açıklayacak durumumuz yok. Bazı şeylerin aile içinde kalması gerekiyor" ifadelerini kullandı

"Volkan Şen’in 400 bin Euro’luk sorunu var"

Volkan Şen’in antrenmanlara başladığnıı söyleyen Sancak, "Volkan, Fenerbahçe’den ayrılırken 700 bin Euro bonservisini alarak ayrıldı. Geçen sene Fenerbahçe ile anlaşmıştı, 300 bin Euro’yu biz ödedik. Bu seneden 400 bin Euro’luk sorunu var, onun bizimle alakası yok. Volkan'ı ilgilendiren bir şey onu da yakın zamanda çözer. Kadroda olacağını düşünüyorum" dedi.

"Şampiyonluk yolunda iyi Volkana ihtiyaç var"

Murat Sancak, iyi bir Volkan'a bu takımın ihtiyacı olduğunu söyleyerek, "Sakat, yüzde 50 ile oynayan bir Volkan'a ihtiyacımız yok. Yüzde 70'lerde oynayan Volkan'a bu takımının şampiyonluk yolunda ihtiyacı var" diye konuştu.

Samet Ali transferi hakkında

Adanaspor'un, Samet Ali’yi istediğini ifade eden Sancak, "Ama her şeyin bir bedeli var. Biz Göztepe’ye para ödedik, öyle aldık. Bayram başkandan da isteyeceğiz. Çünkü ben onun kalecisini istedim, benden 1 milyon Euro istediğine göre biz de isteyebiliriz, en doğal hakkımız. Fiyatı ise aldığımız bonservise veririz. Yabancı takım değil sonuçta" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler