Adana Demirspor zirveye yürüyor!

25.10.2020 - 15:10 | Son Güncellenme: 25.10.2020 - 15:25

Bandırmaspor ile Adana Demirspor TFF 1. Lig'in 7. haftasında karşılaştı. Adana Demirspor rakibi karşısında 3 puanı elde eden taraf oldu. Bandırmaspor - Adana Demirspor maçı kaç kaç bitti, golleri kimler attı?

Adana Demirspor zirveye yürüyor!

AJANSSPOR-HABER

TFF 1. Lig'in 7. hafta maçında Bandırmaspor ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Adana Demirspor rakibi karşısında üstün bir oyun ortaya koyarak maçta 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu.

Mehmet Akyüz, Adana Demirspor'u sırtlayan isim oldu

Bandırmaspor ile Adana Demirspor arasında oynanan maçı konuk takım 3-0 galip bitirdi. Mücadelede Adana Demirspor'a galibiyeti getiren golleri 12, 49 ve 59. dakikalarda Mehmet Akyüz attı.

Volkan Şen, asistlerle öne çıktı

Maçın ilk ve son golünde asisti yapan isim Volkan Şen'di. İkinci golde Sinan Kurt asist yapan oyuncu oldu. Bu sonucun ardından Adana Demirspor 14 puana yükseldi ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Bandırmaspor ise 5 puanda kaldı.

İki takımın ligdeki fikstürü

Ligde gelecek hafta Bandırmaspor deplasmanda Altınordu ile karşılaşacak. Adana Demirspor da evinde Samsunspor ile mücadele edecek.

Maçtan detaylar..

Stat: 17 Eylül

Hakemler: Emre Kargın, Utku Tunavelioğlu, Hüseyin Aylak

Royal Hastanesi Bandırmaspor: Gökhan Değirmenci, Orhan Ovacıklı (Dk. 84 Mahamadou Ba), Mehmet Yiğit, Gökay Güney (Dk. 74 Traore), Abdurrahim Dursun, Emir Haliloviç (Dk. 57 Rahmi Anıl Başaran), İshak Çakmak, Hakan Bilgiç (Dk. 46 Selçuk Alibaz), Landel, Del Valle, Pote (Dk. 84 Berat Satılmış)

Adana Demirspor: Zubas, Tarık Çamdal, Tayyib Talha Sanuç, Rassoul, Mehmet Uslu, Hasan Kılıç, Gökhan İnler (Dk. 88 İzzet Çelik), Erkan Zengin (Dk. 46 Sinan Kurt), Volkan Şen (Dk. 70 Sedat Şahintürk), Mehmet Akyüz (Dk. 70 Yunus Akgün), Pa Dibba (Dk. 88 Lanzafame)

Goller: Dk. 12, Dk. 49 ve Dk. 59 Mehmet Akyüz (Adana Demirspor)

Sarı kartlar: Dk. 65 Rassoul (Anana Demirspor), Dk. 69 Rahmi Anıl Başaran (Royal Hastanesi Bandırmaspor)

Senin için hazırladığımız haberler