Adana Demirspor, Kevin Rodrigues'i Transfer Etti! 3 Yıllık Sözleşme...

Akın Ungan
10.06.2022 - 15:56 | Son Güncellenme: 10.06.2022 - 16:02

Adana Demirspor, son olarak Rayo Vallecano'da kiralık olarak forma giyen ve kulübü Real Sociedad ile sözleşmesi sona eren Kevin Rodrigues'i transfer etti.

Adana Demirspor, Kevin Rodrigues'i Transfer Etti! 3 Yıllık Sözleşme...

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Yeni sezona daha güçlü şekilde başlamak isteyen Şimşekler'de Murat Sancak yönetimi, renklerine bağladıkları oyuncular ile imzaları atıyor.

Kevin Rodriges Adana Demirspor'da

Adana Demirspor, son olarak kiralık olarak Rayo Vallecano'da forma giyen Real Sociedad oyuncusu Kevin Rodrigues'i transfer etti. Kulübü ile sözleşmesi sona eren Portekizli sol bek ile 3 yıllık kontrat imzalandığı duyuruldu.

Adana Demirspor'dan yapılan açıklamada, "Kulübümüz, daha önce Toulouse, Dijon, Real Sociedad, Leganes, Eibar ve Real Vallecano formaları giymiş 28 yaşındaki sol bek Kevin Rodrigues ile 3 yıllık anlaşma imzalamıştır." ifadeleri yer aldı.

Kevin Rodrigues kimdir?

5 Mart 1994 doğumlu Kevin Rodrigues, Fransa'nın Toulouse takımında futbola başladı. Fransa'da Dijon forması da giyen Rodrigues, 2015'te İspanya'ya gitti. Real Sociedad ile İspanya kariyerine başlayan Portekizli, Leganes, Eibar ve Rayo Vallecano takımlarında kiralık olarak oynadı.

Son olarak Rayo Vallecano forması ile 16 karşılaşmada görev alan 28 yaşındaki sol bek, skora katkıda bulunamadı.

Senin için hazırladığımız haberler