Adana Demirspor'a Trabzonspor Maçı Öncesi Kötü Haber!

İsa Kethüda
12.03.2023 - 14:36 | Son Güncellenme: 12.03.2023 - 14:43

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak Adana Demirspor'da 2 oyuncu sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Detaylar.

Adana Demirspor'a Trabzonspor Maçı Öncesi Kötü Haber!

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'in 25. hafta mücadelesinde Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak Adana Demirspor'da 2 oyuncu sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı. 

Onyekuru ve Yusuf kadrodan çıkarıldı

Kulüpten yapılan açıklamada, "A Takım oyuncularımızdan Henry Onyekuru ve Yusuf Erdoğan sakatlıkları sebebiyle bugün oynanacak olan Trabzonspor karşılaşmasında kadroda yer alamayacaklar. Kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadelerine yer verildi. 

Öte yandan, Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Abdulkadir Bitigen, yönetecek. Müsabakayı beIN Sports HD 1 naklen yayınlayacak.

İlgini Çekebilir
Avcı'sız Trabzonspor, Adana Demirspor karşısında! İşte 11'ler...
Habere Git

Trabzonspor'un eksikleri

Bordo-mavili takımda sakatlığı devam eden Anastasios Bakasetas, Trezeguet, Dorukhan Toköz ve cezalı Naci Ünüvar forma giyemeyecek. Cezası biten Lazar Markovic ile sakatlıkları düzelen Marek Hamsik ve Edin Visca ise kadroda yer alabilecek.

Abdullah Avcı'nın yerine Orhan Ak

Bordo-mavililer, teknik direktör Abdullah Avcı'nın istifasının ardından yardımcı antrenör Orhan Ak yönetiminde karşılaşmaya çıkacak.

Senin için hazırladığımız haberler