Adana Demirspor'da flaş ayrılık! Yılmaz Vural...

02.02.2019 - 23:40 | Son Güncellenme: 03.02.2019 - 02:40

Adana Demirspor'da flaş ayrılık! Yılmaz Vural...

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural ile yollarını ayırdığını açıkladı. Tecrübeli teknik adamın ayrılığı şok etkisi yarattı.  Yılmaz Vural, Adana Demirspor'dan neden ayrıldı, ne zaman ayrıldı, nasıl ayrıldı. Tüm gelişmeler ajansspor.com'da olacak.

 Spor Toto 1. Lig'de şampiyonluk yarışından uzakta kalan Adana Demirspor'da Yılmaz Vural ile yollar ayrıldı.

Ajansspor.com'un elde ettiği bilgiye göre Yılmaz Vural'ın,  Adana Demirspor'un tüm transferlerinde etkin olan menajer Metin Korkmaz ile tartışığı bu yüzden ayıldığı iddia edildi.

 

Ajansspor şok istifanın sebebini ortay çıkardı. Tecrübeli teknik adam, takımın tüm transferlerini yapan menajer Metin Korkmaz’la yaşadığı anlaşmazlığın artık çalışmasına engel bir aşamaya gelmesinden sonra istifa kararı aldı.

 

Başkan Murat Sancak’a yapılan toplantıda “Artık bu iş böyle gitmez, ya ben ya da Metin Korkmaz” dedi. Sancak Metin Korkmaz’ı tercih edince Vural istifasını verdi.

Öte yandan Adana Demirspor bugün sahasında konuk ettiği karşılaşmada Gazişehir Gaziantep'i 3-2 mağlup etmişti.

Bilindiği üzere, Adana ekibi üzere sezona teknik direktör Hakan Kutlu ile başlamıştı.

Hakan Kutlu, Adana Demirspor'un deplasmanda Altay'a 3-0 mağlup oldukları maç sonrası görevinden ayrılmıştı.

Adana derbisi öncesi Yılmaz Vural, Adana Demirspor'un başına geçmişti ve karşılaşma 1-1 berabere bitmişti. 

66 yaşındaki teknik adam Adana Demirspor'un başında bu sezon çıktığı 8 karşılaşmada 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

Yılmaz Vural bugün oynanan Gazişehir Gaziantep maçında neler söylemişti?

Spor Toto 1. Ligin 20. haftasında Adana Demirspor, sahasında Gazişehir’i 3-2 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Yılmaz Vural: "Kazanmak güzel bir şey. Bugün benden mutlusu yok"dedi.

Geçen haftaki Denizlispor maçının ardından zorlu bir rakibin karşısında kazanmasının kolay olmadığını belirterek, "Bugün eksiklerimiz de vardı. Ama mücadele ve kazanma isteği anlamında dört dörtlük oynadık. İlk yarı 4, ikinci yarı 7 gol pozisyonuna girdik. Bunları gole çevirmiş olsak, Gazişehir takımı geçen hafta bizim Denizlispor karşısında düştüğümüz duruma düşerdi" dedi.

Sezon başında Adana Demirspor sportif direktörlük görevini üstlenen Tanju Çolak da görevinden ayrılan bir diğer isim olmuştu.

AJANSSPOR

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, yaptığı açıklamada, Spor Toto 1. Lig’in 20. haftasını geride bırakırken geldikleri noktada takımın ilk iki potasından uzaklaştığını ve yönetim kurulu olarak da gelinen ümitlerin azaldığını gördüklerini ifade etti. 

Sancak, şöyle konuştu:

"Çok isterdik ki Türkiye’nin önemli isimlerinden Yılmaz Vural ile bu başarıya ulaşalım. Başarıya ulaşmak isterdik ama olmayınca olmuyor maalesef. Olmadığını tüm kamuoyu görmüş durumdadır. Adana Demirspor Kulübü Yönetim Kurulu olarak Teknik Direktör Yılmaz Vural ile yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Yılmaz Vural’a ve teknik ekibine verdiği emekler için teşekkür eder bundan sonraki hayatında başarılar dileriz."

Senin için hazırladığımız haberler