Adana Demirspor'un Transfer Listesindeki Bakayoko Milan'da Kalıyor

İsa Kethüda
28.01.2023 - 09:59 | Son Güncellenme: 28.01.2023 - 10:12

Transfer haberleri... İtalya Ligi takımlarından AC Milan forması giyen ve Adana Demirspor'un transfer listesinde yer alan Tiemoue Bakayoko Milan'da kalıyor.

Adana Demirspor'un Transfer Listesindeki Bakayoko Milan'da Kalıyor

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Son olarak Berk Yıldız ile yollarını ayıran Spor Toto Süper Lig ekibi Adana Demirspor, uzun bir süredir İtalya Serie A Ligi takımlarından AC Milan forması giyen Tiemoue Bakayoko ile ilgileniyordu.

Bakayoko ile Adana Demirspor arasındaki görüşme durdu

İtalya'da yayın yapan Calcionpillole sitesinde yer alan habere göre; Tiemoue Bakayoko ile Adana Demirspor arasındaki görüşmelerin durduğu ve oyuncunun 30 Haziran 2023 yılına kadar Milan'da kalacağı belirtildi.

Mavi Şimşekler, tecrübeli orta saha oyuncusunu sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katmak istiyordu.

Bu sezon hiçbir maçta forma giyemedi

Bilindiği üzere, 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Chelsea'den Milan'a kiralanmıştı. Teknik direktör Stefano Pioli'nin planları arasında yer almayan Bakayoko, bu sezon İtalyan devinde hiçbir maçta süre bulamadı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den Fransız yıldıza teklif!
Habere Git

Forma giydiği takımlar

Sezon sonunda kulübü Chelsea'ye geri dönecek olan Bakayoko, kariyerinde Rennes,, Monaco ve Napoli formalarını da giymişti. 28 yaşındaki oyuncu ayrıca 1 kez de Fransa Milli Takımı ile sahaya çıktı.

Adana Demirspor'un rakibi Demir Grup Sivasspor

Öte yandan, bu sezon ligde başarılı bir performans ortaya koyan Adana Demirspor, bugün saat 13.30'da Demir Grup Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Mavi Şimşekler, topladığı 34 puanla altıncı, kırmızı-beyazlı deplasman temsilcisi ise 18 puanla on altıncı sırada yer alıyor.

İlgini Çekebilir
Emre Can: “4 yıl önce tiroid kanserine yakalandım”
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler